Prośba o pomoc
Moderator: KROPEK
-
- BS Brother
- Województwo: podkarpackie
Prośba o pomoc
Witam
Możecie mi polecić jakiś dojazd MPK etc. z Dworca PKP (Bydgoszcz Główna - bo chyba tylko tam się pospieszne zatrzymują ?) na ul. dr I. Romanowskiej 2
Czy to daleko ?
Pozdrawiam
Możecie mi polecić jakiś dojazd MPK etc. z Dworca PKP (Bydgoszcz Główna - bo chyba tylko tam się pospieszne zatrzymują ?) na ul. dr I. Romanowskiej 2
Czy to daleko ?
Pozdrawiam
Czerwony potwór
http://www.co.bydgoszcz.pl/kontakt/doja ... ntrum.html
tu masz wszystko opisane
a dokładnie tak:
Z dworca PKP - A 94 przesiadka przy ul. Wiślanej A 69, 82
tylko najlepiej niech ktoś z byd zweryfikuje czy te autobusy jeżdżą bo ostatnio duuuzo sie dzieje w byd. i mogą być jakieś zmiany!!
pozdro
tu masz wszystko opisane
a dokładnie tak:
Z dworca PKP - A 94 przesiadka przy ul. Wiślanej A 69, 82
tylko najlepiej niech ktoś z byd zweryfikuje czy te autobusy jeżdżą bo ostatnio duuuzo sie dzieje w byd. i mogą być jakieś zmiany!!
pozdro
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Jest dokładnie tak jak napisał GREG.
Wychodzisz z PKP wsiadasz w 94 i na wiślanej (nieraz mówią w 94 nieraz nie ale zawsze nad kabiną kierowcy jest wyświetlane gdzie jesteś) przesiadka w 82, 69 albo inny autobus który na rozkładzie ma napisane że jedzie przez centrum onkologii. Jakbyś miał jakieś problemy to dzwoń do mnie z miłą chęcią służe pomocą!!
Pzdr!
Wychodzisz z PKP wsiadasz w 94 i na wiślanej (nieraz mówią w 94 nieraz nie ale zawsze nad kabiną kierowcy jest wyświetlane gdzie jesteś) przesiadka w 82, 69 albo inny autobus który na rozkładzie ma napisane że jedzie przez centrum onkologii. Jakbyś miał jakieś problemy to dzwoń do mnie z miłą chęcią służe pomocą!!
Pzdr!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- BS Brother
- Województwo: podkarpackie
Dizęki KROPEK za wszelką pomoc i Prymek za towarzystwo !!
Do następnego spotkania - oby przy "kawie" może byc 3 kg
Do następnego spotkania - oby przy "kawie" może byc 3 kg
Ostatnio zmieniony pt, 15 cze 2007, 20:39 przez voti, łącznie zmieniany 1 raz.
Czerwony potwór