2 VI motobazar
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
2 VI motobazar
będę ok. 10.00 , potem po 11.00 śmigam do domu dziecka z resztą BS, jak ktoś się chce przyłączyć to dzwońcie, bo od teraz nie będę miał do netu dojścia do soboty wieczór
pozdro !
pozdro !
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
- Województwo: -
Apeluję do wszystkich przeglądających ten temat:
Nie zostawiajcie Qgla samego! Jeszcze gotów kupić GSR'a na motobazarze (oczywiście nówkę sztukę, Bezwypadkową z pełną gwarancją, jak większość tam oferowanych... :twisted: ) :lol: :lol:
A poważnie, w sobotę nie dam rady. Za to chętnie wybrałbym się w niedzielę ok. 10.00
Jest ktoś chętny?
Nie zostawiajcie Qgla samego! Jeszcze gotów kupić GSR'a na motobazarze (oczywiście nówkę sztukę, Bezwypadkową z pełną gwarancją, jak większość tam oferowanych... :twisted: ) :lol: :lol:
A poważnie, w sobotę nie dam rady. Za to chętnie wybrałbym się w niedzielę ok. 10.00
Jest ktoś chętny?
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647
byłem ......
i jestem zawiedziony/ zły .... trochę rozczarowany .......
nic w akceptowalnym stanie nie udało mi się znaleźć ....
był jeden czerwony b6 z 2005 z oponkami do wymiany .... ale jak usłyszałem że ma tylko 1000km przejechane to dalej już mu się nie przyglądałem ......
a do tego zmokłem nieprzeciętnie
jedyny + całego zwiedzanie, że kolega sobie kupił kilka gadżetów (czapkę, rękawiczki, trochę kurtek poprzymierzał)
pozdrawiam
Gwizdek
i jestem zawiedziony/ zły .... trochę rozczarowany .......
nic w akceptowalnym stanie nie udało mi się znaleźć ....
był jeden czerwony b6 z 2005 z oponkami do wymiany .... ale jak usłyszałem że ma tylko 1000km przejechane to dalej już mu się nie przyglądałem ......
a do tego zmokłem nieprzeciętnie
jedyny + całego zwiedzanie, że kolega sobie kupił kilka gadżetów (czapkę, rękawiczki, trochę kurtek poprzymierzał)
pozdrawiam
Gwizdek