witam. czy ktoś spotkał się z seryjnie ,akcesoryjnie montowanym wyświetlaczem biegu do gsxf bo trafiłem filmik na youtube gdzie kolo ma coś takiego zamontowane http://www.youtube.com/watch?v=LOFEuJW3BiA
jakiekolwiek informacje mile widziane
pozdrawiam
GSX 600f - Wyświetlacz biegu....
Moderator: bohas
W GSXF nie widziałem. Ale w moim GSXES z połowy lat osiemdziesiatych ubiegłego wieku
takie ustrojstwo jest montowane seryjnie.
Super sprawa.
W ogóle przeżyłem szok ostatnio ogladając bandita, który nie ma nawet wskaźnika paliwa.
U mnie jest wyświetlacz biegów, wskaźnik poziomu paliwa, wskaźnik temperatury oleju. A w nówkach nie ma niczego takiego. Dążenie do obniżania kosztów? Czy co?
Ja bym sie trochę stresował, nie wiedząc ile mam w baku paliwka.
pozdrav
--
dayanek
Super sprawa.
W ogóle przeżyłem szok ostatnio ogladając bandita, który nie ma nawet wskaźnika paliwa.
U mnie jest wyświetlacz biegów, wskaźnik poziomu paliwa, wskaźnik temperatury oleju. A w nówkach nie ma niczego takiego. Dążenie do obniżania kosztów? Czy co?
Ja bym sie trochę stresował, nie wiedząc ile mam w baku paliwka.
pozdrav
--
dayanek
-
- Moderator
- Województwo: opolskie
Wyświetlacz jak wyświetlacz ale jak gadaja te tłumiki SUPERPOLE. Zamórowało mnie :shock: To gada jak jakas V-ka.
Koleś który ma ten wyświetlacz zamontowany ma jakiś klub GSXF i nieźle medernizują swoje sprzety.
Ps. Szlosu, sorki, że się troche wciąłem w temat, ale jak usłyszałem ten dzwięk... to mnie powaliło.
Koleś który ma ten wyświetlacz zamontowany ma jakiś klub GSXF i nieźle medernizują swoje sprzety.
Ps. Szlosu, sorki, że się troche wciąłem w temat, ale jak usłyszałem ten dzwięk... to mnie powaliło.
email: bohas@interia.pl