Inowrocław zlot na soli
Moderator: KROPEK
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
Inowrocław zlot na soli
cze. Czy ktoś jedzie w sobote do Ina , jeśli tak to dajcie znać
XJR 1300 na ohlinsah
ello! jednak weekend wolny (odwolali danzig) wiec ino jak najbardzziej! bierzemy namioty czy wracamy na noc doma? wolf kiedys puscil mi linka z opisem (wiec chyba tez chcial smigac)! macie moze jakis szczegolowy planik i kto to organizuje i konkret gdzie w tym inie bedzie "miasteczko moto"? moze warto wrzucic wpis na forum "imprezki"-moze ktos z BS dolaczy (chlopy z Konina maja rzut beretem) A moze na ten zlot warner bysmy sie wybrali -jakies 300 km? bo tak szczerze to juz mam dosc jezdzenia wkolo komina dzida (tym bardziej ze zawodowo w inie tez bywam raz w tygodniu) Sorry za troche haotyczny wpis! Pozdro
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Siemanko !
Otóż moi skromni koledzy nie chwalą się!! To ja ich pochwalę!!
Odwiedziliśmy zlot zorganizowany przez Rider's Club Inowrocław i posiadacze Suzuki w składzie Darek, Luigi i Prymek na owej imprezie zajęli III miejsce w przeciąganiu samochodu ciężarowego. BRAVOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! :spoko:
PS.
Było fajnie choć momentami niebezpiecznie!!
POZDRAWIAM
Otóż moi skromni koledzy nie chwalą się!! To ja ich pochwalę!!
Odwiedziliśmy zlot zorganizowany przez Rider's Club Inowrocław i posiadacze Suzuki w składzie Darek, Luigi i Prymek na owej imprezie zajęli III miejsce w przeciąganiu samochodu ciężarowego. BRAVOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! :spoko:
PS.
Było fajnie choć momentami niebezpiecznie!!
POZDRAWIAM
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Ello!
Wrzucilem 2 propozycje do smigniecia w pierwszy i drugi weekend lipca w dziale Impry.
Moze powtorzymy spotkanko w wiekszym skladzie i w pelnym wymiarze trwania zlotu?
Rozmawialem z Hugo-moze Konin tez przyjedzie!
Bylaby szansa na poprawienie III lokaty z przeciagania TRUCK-a!
Oczekujac poparcia wspolnego smigniecia.
Pozdro
prymek
Wrzucilem 2 propozycje do smigniecia w pierwszy i drugi weekend lipca w dziale Impry.
Moze powtorzymy spotkanko w wiekszym skladzie i w pelnym wymiarze trwania zlotu?
Rozmawialem z Hugo-moze Konin tez przyjedzie!
Bylaby szansa na poprawienie III lokaty z przeciagania TRUCK-a!
Oczekujac poparcia wspolnego smigniecia.
Pozdro
prymek