16-17.06.2007 - odwiedziny dolnośląskiej braci
Moderator: Pushkin
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Otrzymane Polubienia: 15
już w domu - zmęczony, szczęśliwy i zadowolony, było naprawdę super i oby tak dalej.
THX wielkie dla organizatorów
PS. Jak ktoś się wybiera motocyklem do Wrocławia, lub będzie przez niego przejeżdżał i nie będzie to motocykl typu Cross, Endur, Quad to niech się lepiej zastanowi............tragiczny stan asfaltu...........
THX wielkie dla organizatorów
PS. Jak ktoś się wybiera motocyklem do Wrocławia, lub będzie przez niego przejeżdżał i nie będzie to motocykl typu Cross, Endur, Quad to niech się lepiej zastanowi............tragiczny stan asfaltu...........
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
-
- Moderator
- Województwo: opolskie
Krótko i na temat:
Weeken na Dolnym Slasku - Full Wypas
Zamek Ksiaz - przepekny (warto zwiedzic)
Widoki - niezapomniane
Wroclaw - tragedia asfaltowa
Boguszyce - rewelka
Towarzystwo -przesympatyczne
Dzieki Bracia i Siostry z DS za cala imprezke. Bogdi z tymi zdjeciami tos nas milo zaskoczyl GIT :spoko:
Ps. Dzieki wielkie dla przewoznikow ze zabrali moje chude cztery litery (OSAMA I MONIKA) :luf: Po tych 500 km trzeba sie wybrac na jakis masaz :dupa:
Mam nadzieje ze to byla moja ostatnia podroz jako plecak :jezyk:
Widoki - niezapomniane
Boguszyce - rewelka
Dzieki Bracia i Siostry z DS za cala imprezke. Bogdi z tymi zdjeciami tos nas milo zaskoczyl GIT :spoko:
Ps. Dzieki wielkie dla przewoznikow ze zabrali moje chude cztery litery (OSAMA I MONIKA) :luf: Po tych 500 km trzeba sie wybrac na jakis masaz :dupa:
Mam nadzieje ze to byla moja ostatnia podroz jako plecak :jezyk:
email: bohas@interia.pl
lepiej opisać sie tego nie da, podpisuję się dwoma rencami,bohas pisze:Krótko i na temat:
Widoki - niezapomniane
Boguszyce - rewelka
Dzieki Bracia i Siostry z DS za cala imprezke. Bogdi z tymi zdjeciami tos nas milo zaskoczyl GIT
a Współpodróżnikom dziękuję za cudne śmiganko.
Wąż Sławomir: czekamy na zdjęcia :!:
pozd
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
Wielkie dzięki za udaną impreze, będzie co wspominać
Dopiero wróciłam do domu i padam, nie wiem kto wymyślił prace w niedziele
Dopiero wróciłam do domu i padam, nie wiem kto wymyślił prace w niedziele
piździki -> skuterek 50 -> skuterek 125 -> Suzuki VX800 '92 -> Suzuki SV 650 N '00 - > I na razie wystarczy:) kom. 517-818-033
-
- The Real One
- Województwo: dolnośląskie
Monique odpowiem na Twoje pytanie pracę w niedzielę wymyślił ten co chciał mieć niedzielę wolną więc żeby samemu w nią nie pracować wrobił w to innych :lol:, ja też w niedzielę startowałem na Niemcy choć w sobotę dokładnie o 21 wróciłem z tamtąd, udało mi się jedynie za pomocą Jacka i jego Bandziorka odebrać Gixerka z Zawiercia od mechaników polecam tak wogóle jak coś to służę telefonem Gixer żyje jak nigdy dotąd rewelacja i kosztowało mnie to dużooo siana mniej niż zakładałem :lol: a efekt powalający a raczej wyrywający dłonie w nadgarstkach, tak że po drodze do domu testowanko i niestety kolejna noc zarwana za kółkiem jedynie kolację zdążyłem zjeść, praca w niedzielę powinna być zabroniona :!:
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
-
- Moderator
- Otrzymane Polubienia: 10
Ja też osobiście chciałbym podziękować przedstawicielom Silesian Squad za miłe chwile. Do następnego oby rychłego spotkania.
Pozdr.
Pushkin
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
no i ja przylaczam sie do podziekowan za przemilo spedzony weekend.
a w sumie najbardziej podobala mi sie impreza w wolowie. dawno juz moje serce nie cieszylo sie tak bardzo. szkoda tylko ze ten bol glowy caly czas przypominal ze nie jestem w niebie, tudziez raju (jak zwal tak zwal). KTO NIE BYL, NIECH ZALUJE!
szczere podziekowania dla braci i siostr z gornego za droge, mimo malego nieporozumienia na samym poczatku co do predkosci przejazdu. na szeczescie nie przeszkodzilo nam to w korzystaniu z przyjemnosci wspolnej podrozy. przypominam Marylu, ze masz maila do mnie, a ja czekam na zdjecia.
p.s. jesli chodzi o slider to czy czasem Pushkin go czasem nie zagubil?
pozdrawiam wszystkich obecnych w Boguszycach i tych co z nami nie byli. maja czego zalowac. hi hi hi.
a w sumie najbardziej podobala mi sie impreza w wolowie. dawno juz moje serce nie cieszylo sie tak bardzo. szkoda tylko ze ten bol glowy caly czas przypominal ze nie jestem w niebie, tudziez raju (jak zwal tak zwal). KTO NIE BYL, NIECH ZALUJE!
szczere podziekowania dla braci i siostr z gornego za droge, mimo malego nieporozumienia na samym poczatku co do predkosci przejazdu. na szeczescie nie przeszkodzilo nam to w korzystaniu z przyjemnosci wspolnej podrozy. przypominam Marylu, ze masz maila do mnie, a ja czekam na zdjecia.
p.s. jesli chodzi o slider to czy czasem Pushkin go czasem nie zagubil?
pozdrawiam wszystkich obecnych w Boguszycach i tych co z nami nie byli. maja czego zalowac. hi hi hi.
zdjęcia wysłane na adres Damiana - mieszczą sie w trzech mailach , wiec swobodnie możecie poprzesyłać dalej.Garth pisze: przypominam Marylu, ze masz maila do mnie, a ja czekam na zdjecia.
jeśli ktoś ze śląskich braci również ma chęć oglądnąć obszerną fotorelację Bohasa (Książ +Boguszyce) - krzyczcie ! wyślę!
pozd
maryla
-
- Po drugiej stronie Mocy
To ja poproszę na maila, przyjme wszystkie trzy
Nikoś
Nikoś
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi
Ambasador marki Spidi
-
- Po drugiej stronie Mocy
To jak już jesteśmy przy fotkach, to komu wypalić płytkę ze zdjęciami :photo: będę na motobajzelu to dam chętnym CD.
Nikoś
Nikoś
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi
Ambasador marki Spidi