Wezwanie na spotkanie
Moderator: KROPEK
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Wezwanie na spotkanie
Wzywam wszystkich żeby ruszyli 4 litery i spotkali się przy złocistym nektarze. Termin i godz. do uzgodnienia oczywiście w grę wchodzi najbliższy weekend. Pod uwagę będzie brana większość głosów jeżeli będzie ich więcej niż 2 :twisted: . Na ten przykład ja jestem za sobotą lub niedzielą, żeby nie było łatwo się wymigać :twisted: !! Mile widziani zarówno sprawni jak i niesprawni, starzy jak i nowi braciszkowie i zawsze młode sistersy :twisted: !!
Pozdro
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
A w jakim miescie Braciszkowie (i Siostrzyczka?) chcieliby sie spotkac przy zlocistym netkarze? W sumie jade do domku do Gostyka na weekend i mialam w planach unaukawianie sie przed ostatnim odlozonym na pozniej kolem w tym roku, ale jesli Dzikus odpali i pogoda dopisze, to z checia sie gdzies przejade. Ale od razu uprzedzam, ze jesli chodzi o Bydzie, to moja znajomosc tego zacnego miasta konczy sie na Merinotexie i Szosie Bydgoskiej w Toronto
Jesli chodzi o mnie, to mi by pasowala sobota...
Mlode sistersy, Kropek? I myslisz, ze ktos Ci w to uwierzy?
Jesli chodzi o mnie, to mi by pasowala sobota...
Mlode sistersy, Kropek? I myslisz, ze ktos Ci w to uwierzy?
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
To co prawda temat na inny watek, ale chcialam przypomniec, ze kiedys mieliscie zaplanowana wyprawe dookola Wisly i zostala odlozona na blizej nieokreslona przyszlosc... to moze w nastepny weekend?RaaF pisze:Może następny weekend pierwszy wakacyjny?
Btw Wlasnie sprawdzilam na stronce Suzuki i okazuje sie, ze od 21 do 24 czerwca ponownie do Torunia zawita Caravana...
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Moderator
Witam co to za spamowanie :?:
Miejsce spotkania oczywiście Bydgoszcz, najlepiej stary Rynek koło pomnika, każdy znajdzie ( jak nie to Brdą pod prąd :twisted: ). Godzinę i datę wybierajcie (mogę podpowiedzieć :może sobota g. 16?)!! Tak sobie liczę i parę duszyczek mi jeszcze brakuje :furia: .
PS
Proszę nie bić piany, mamy się na nią umówić :twisted:.
Pozdro :angry_smile:
Miejsce spotkania oczywiście Bydgoszcz, najlepiej stary Rynek koło pomnika, każdy znajdzie ( jak nie to Brdą pod prąd :twisted: ). Godzinę i datę wybierajcie (mogę podpowiedzieć :może sobota g. 16?)!! Tak sobie liczę i parę duszyczek mi jeszcze brakuje :furia: .
PS
Proszę nie bić piany, mamy się na nią umówić :twisted:.
Pozdro :angry_smile:
512 272 500
512 272 500
Z racji BARDZO ograniczonego dostępu do netu, niesstety - ja tylko szybko informuję od siebie - w sobotę caravana w torontowie, niedziela - jako prowincja głęboka wybieram się do cholernej IKEI, co w planach było już od jakiegoś czasu i trudno przełożyc, ale następny - TAK. Zresztą jak teraz wam wypali, moi drodzy, spotkanie, to nie zaszkodzi i za tydzień albo zwyczajnie na mala kawę kwadranssową w środku tygodnia. Dla mnie z tym nie ma problemu, tylko fakt - przyznaję się, trzeba robić, a nie gadać. I jakoś tak w ogóle wypadałoby cześciej się widywać
pozdrawiam gorrrąco
pozdrawiam gorrrąco
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
Ja narazie obserwuje temat bo pasowało to mi będzie dopiero po 5.07.2007 z wiadomych powodów, ale jak się umówicie już na 100% konkretny termin to zobacze co da się zrobić i może wpadne na chwile w przerwie w nauce
Pooozdro!! :twisted:
PS: Kropek kuruj rękę co niedługo umówimy się na jakiś mały spokojny lansik maszynami w koło komina lub tez kawałek dalej
Pooozdro!! :twisted:
PS: Kropek kuruj rękę co niedługo umówimy się na jakiś mały spokojny lansik maszynami w koło komina lub tez kawałek dalej
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
Hym....
W zasadzie żadnej konkretnej decyzji nie widżę dlatego też decuduję, że spotkanko odbędzie się w niedzielę godz. 17 w miejscu znanym już, jeżeli nadal nikomu nie pasuje to odłożymy to na przyszły tydzień !!
Pozdrawiam
W zasadzie żadnej konkretnej decyzji nie widżę dlatego też decuduję, że spotkanko odbędzie się w niedzielę godz. 17 w miejscu znanym już, jeżeli nadal nikomu nie pasuje to odłożymy to na przyszły tydzień !!
Pozdrawiam
512 272 500
512 272 500