23.06.2007 - Ślub Sety - oczekiwana eskorta Bractwa
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
23.06.2007 - Ślub Sety - oczekiwana eskorta Bractwa
Drodzy Bracia i drogie Siostry!
Ze względu na to, iż nasza Setka w sobotę 23.06.2007r. stanie na ślubnym kobiercu, przydałoby się naszej Siostrze zrobić porządną paradę!
Mam nadzieję, że mazowieckie nie wymięknie i licznie się stawi!!!
Ślub odbędzie się jak już wyżej napisałam w sobotę 23.06.2007 o godzinie 19.00 w kościele w Nowym Dworze Wejherowskim.
Ja chciałabym pojechać już w piątek, co by na spokojnie dojechać i przy okazji złapać trochę relaksu nad morzem
W miarę możliwości będę aktualizować listę chętnych
Bardzo proszę nie zaśmiecać tematu. Chętne osoby bardzo proszę o zgłaszanie się do mnie na PW w celu ustalenia konkretów i przekazania ,,tajnych" informacji
Adu
Kudłaty+Gonia
JarekNF
Kzabor
Ze względu na to, iż nasza Setka w sobotę 23.06.2007r. stanie na ślubnym kobiercu, przydałoby się naszej Siostrze zrobić porządną paradę!
Mam nadzieję, że mazowieckie nie wymięknie i licznie się stawi!!!
Ślub odbędzie się jak już wyżej napisałam w sobotę 23.06.2007 o godzinie 19.00 w kościele w Nowym Dworze Wejherowskim.
Ja chciałabym pojechać już w piątek, co by na spokojnie dojechać i przy okazji złapać trochę relaksu nad morzem
W miarę możliwości będę aktualizować listę chętnych
Bardzo proszę nie zaśmiecać tematu. Chętne osoby bardzo proszę o zgłaszanie się do mnie na PW w celu ustalenia konkretów i przekazania ,,tajnych" informacji
Adu
Kudłaty+Gonia
JarekNF
Kzabor
Ostatnio zmieniony wt, 12 cze 2007, 23:34 przez adu, łącznie zmieniany 2 razy.
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
-
- BS Brother
- Województwo: -
- Kontakt:
Wszedzie to samo :twisted:
Gdzie sa moderatorzy? :twisted: :twisted: :twisted:
Kochani zapraszam ponizej
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... php?t=7000
i do Adu - ona wie wiecej :twisted:
Gdzie sa moderatorzy? :twisted: :twisted: :twisted:
Kochani zapraszam ponizej
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... php?t=7000
i do Adu - ona wie wiecej :twisted:
Życie ze mną to przejażdżka....do PIEKŁA!
-
- BS Brother
Uwaga! Konkrety!
Pierwsza ekipa wyrusza w piątek rano. Rozejrzymy się po oklicy i będziemy czekać na ekipę popołudniową, tudzież sobotnią. Spanie załatwione. Proszę zabrać tylko ze sobą śpiworki.
W razie jakichkolwiek pytań, to bardzo proszę na PW lub com.
Cel wyprawy: Bieszkowice
Data wyjazdu: piątek 22.06.2007
Godzina: 11.00
Miejsce zbiórki: Stacja Shella pod Sadyba Best Mall na Powsińskiej
Jak na razie poranna ekipa liczy sobie w składzie 3 osoby (ja, 3marek3, Mar))
Ekipa popołudniowa: Gwizdek, Ketr, Kzabor
Ekipa sobotnia: Kawa i Kawka
Pierwsza ekipa wyrusza w piątek rano. Rozejrzymy się po oklicy i będziemy czekać na ekipę popołudniową, tudzież sobotnią. Spanie załatwione. Proszę zabrać tylko ze sobą śpiworki.
W razie jakichkolwiek pytań, to bardzo proszę na PW lub com.
Cel wyprawy: Bieszkowice
Data wyjazdu: piątek 22.06.2007
Godzina: 11.00
Miejsce zbiórki: Stacja Shella pod Sadyba Best Mall na Powsińskiej
Jak na razie poranna ekipa liczy sobie w składzie 3 osoby (ja, 3marek3, Mar))
Ekipa popołudniowa: Gwizdek, Ketr, Kzabor
Ekipa sobotnia: Kawa i Kawka
Ostatnio zmieniony pt, 22 cze 2007, 08:35 przez adu, łącznie zmieniany 3 razy.
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
-
- Prawa Ręka Mechanika
- Województwo: lubelskie
-
- BS Brother
No, i jesteśmy! Wszyscy wrócili do Wawki zdrowi i cali!
Pomimo padającego deszczu i tak zaplanowana parada motocyklowa się udała! Było pięknie! A Kasia tego dnia była najjaśniejszą i najbardziej błyszczącą gwiazdą! Wyglądała ślicznie! A czerwone koronkowe kozaczki dodały jej tylko ,,pazurka"
Dziękujemy Kasiu za gościnę i zaproszenie!
I jeszcze raz wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze życia!
Ja jeszcze wraz z Kawą, Kawką i 3markiem3 pojechaliśmy do Władysławowa i nie żałujemy tej decyzji! Niedzielny wieczór był rewelacyjny! Ciepło, bez żadnej chmurki na niebie i zdążyliśmy jeszcze trochę posiedzieć na plaży. A dzisiejszy dzień był przepiękny! Od samego rana słoneczko! Kąpiel w morzu zaliczona, nosy przypieczone i zadowolone mordki! Aż żal nam było opuszczać te nadmorskie klimaty..... Ale cóż... Kiedyś musiał nastąpić czas powrotu do tej szarej warszawskiej rzeczywistości
Pomimo padającego deszczu i tak zaplanowana parada motocyklowa się udała! Było pięknie! A Kasia tego dnia była najjaśniejszą i najbardziej błyszczącą gwiazdą! Wyglądała ślicznie! A czerwone koronkowe kozaczki dodały jej tylko ,,pazurka"
Dziękujemy Kasiu za gościnę i zaproszenie!
I jeszcze raz wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze życia!
Ja jeszcze wraz z Kawą, Kawką i 3markiem3 pojechaliśmy do Władysławowa i nie żałujemy tej decyzji! Niedzielny wieczór był rewelacyjny! Ciepło, bez żadnej chmurki na niebie i zdążyliśmy jeszcze trochę posiedzieć na plaży. A dzisiejszy dzień był przepiękny! Od samego rana słoneczko! Kąpiel w morzu zaliczona, nosy przypieczone i zadowolone mordki! Aż żal nam było opuszczać te nadmorskie klimaty..... Ale cóż... Kiedyś musiał nastąpić czas powrotu do tej szarej warszawskiej rzeczywistości
I gdzie tu sprawiedliwość. My 3 dni w deszczu....adu pisze: Ja jeszcze wraz z Kawą, Kawką i 3markiem3 pojechaliśmy do Władysławowa i nie żałujemy tej decyzji! Niedzielny wieczór był rewelacyjny! Ciepło, bez żadnej chmurki na niebie i zdążyliśmy jeszcze trochę posiedzieć na plaży. A dzisiejszy dzień był przepiękny! Od samego rana słoneczko! Kąpiel w morzu zaliczona, nosy przypieczone i zadowolone mordki! Aż żal nam było opuszczać te nadmorskie klimaty..... Ale cóż... Kiedyś musiał nastąpić czas powrotu do tej szarej warszawskiej rzeczywistości
Ja rozumiem Adu za organizację i za poświęcienie swojego zdrówka w nagrodę.
Ale Kaweccy ti za co to słońce??
Ale tak jak pisała Adu mimo deszczu wyjazd super, reprezentacja godna.
Czekamy na foty.