Dział dla Braci z województwa zachodnio-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
zostalem w domu sam ! oczekuje propozycji ( z sexualnymi sobie darujcie :twisted: )dawac cynk jak ktos ma ochote pokatac a ja jak w pracy akurat nie bede pisze sie na wszystkie wycieczki ( no prawie wszystkie) no i niedziela jak najbardziej aktualna
wiec jutro ( niedziela - to dla tych co nie wiedza ) spotkanie o 10 na walach ! zrobimy pare kilo ( ja dzis w du... tylku mam 300 )
Wini ty sie nie migaj tylko bierz sprzet od elem , ( samego elema tez wez :twisted: ) i wpadaj na waly ( kurnia czy ja zawsze mam wam podpowiadac ? )
niedziela o 12 giodz na walach obecnosc obowiazkowa - nie musze przypominac he he dla hard corowcow w sobote o 16 wstepnie ( moze byc tez na walach ) w razie czego dawac info kto bedzie a kto nie . no i oczywiscie caly czas po poludniu w kazdy dzien tyg. ( tylko do cholery dzwoncie tak do 13 zebym wiedzial jak sobie dzien ustawic ) coz rzecz....pogoda ma sie niedlugo pospuc wiec korzystajcie !!