Chciałbym wszystkich zaprosić do wzięcia udziału w orszaku weselnym w dniu moich zaślubin, które odbędą się 21.07.2007 r. o godz. 17.00. Wcześniej zaplanowana jest zbiórka o godz 15.20 pod moim blokiem w Konstantynowie Łódzkim na ul. Zgierskiej 20. Parę osób wie zapewne gdzie to jest a i ja służę pomocą dla osób, które nie będą mogły znaleźć tegoż oto miejsca. Następnie o godz 15.40 planowany jest wyjazd do Panny Młodej. Trasa będzie wiodła do rogu Aleksandrowskiej a Szczecińskiej więc niedaleko od mojego domu. Po krótkim błogosławieństwie podjedziemy paręset metrów do Kościoła Miłosierdzia Bożego, w którym to odbędzie się ceremonia zaślubin. Następnie jeśli ktoś wytrwa (mam taką skromną nadzieję :jezyk: ) ruszymy wszyscy do restauracji Złota Kaczka mieszczącej się na ul. Rąbieńskiej. Co do dokładnego przebiegu trasy opowiem na środowym spotkaniu w Ironie. Na pewno parę osób także wtajemniczę gdzie dokładnie mamy przystanki w całej paradzie weselnej gdyż motocykle będą prowadziły nas do wcześniej wymienionych miejsc i głupio gdyby obrały inny kierunek. No nic to do zobaczonka w środę i oby dotrwać, przetrwać i dać radę.
Przybywajcie licznie :twisted:
A oto zaproszenie dla wszystkich