Poświęcenie Motocykli i Parada
Moderator: Pushkin
-
- Moderator
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 10
To i my dorzucimy swoje kilka fotek: http://suzuki-katana.ovh.org/ . Sorki, że tak późno, ale urlop zbiegł się z odcięciem netu przez mojego providera i tak wyszło... Jak ktoś chce coś w lepszej jakości - dawać znać.
Pozdr.
Pozdr.
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Kochani mam przyjemnosc oglosic iz w tym roku ponownie bedzie zorganizowane poswiecenie motocykli ponownie w Katedrze Marii Magdaleny przy ul. Szewskiej. Swiecic motocykle bedzie ponownie ksiadz Bogdan Skowronski (ktory jest jednym z nas jezdzi na marauderze od zeszlego sezonu) i ponownie organizacja zajmie sie Nieformalna Grupa Motocyklistow z miasta Wroclawia.
jelsi chodzi o date to bedzie to w dniu sw. Krzysztofa dokladnej daty nie znam a nei mam teraz jak sprawdzic poniewaz jestem jakies 10000km od domu. Date i godzine podam jak juz bede mial pewne iformacje.
w tym miejscu chcialbym serdecznie zaprosic wszystkich wszechobecnych do poswiecenia swoich maszyn.
mysle ze tak jak w zeszlym roku zorganizujemy parade przez miasto i jakas imprezke na swiezym powietrzu.
powodzenia w kolejnym sezonie
jelsi chodzi o date to bedzie to w dniu sw. Krzysztofa dokladnej daty nie znam a nei mam teraz jak sprawdzic poniewaz jestem jakies 10000km od domu. Date i godzine podam jak juz bede mial pewne iformacje.
w tym miejscu chcialbym serdecznie zaprosic wszystkich wszechobecnych do poswiecenia swoich maszyn.
mysle ze tak jak w zeszlym roku zorganizujemy parade przez miasto i jakas imprezke na swiezym powietrzu.
powodzenia w kolejnym sezonie