Poświęcenie Motocykli i Parada

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

Pushkin
Moderator
Moderator
Województwo: dolnośląskie
Otrzymane Polubienia: 10

Post autor: Pushkin »

To i my dorzucimy swoje kilka fotek: http://suzuki-katana.ovh.org/ . Sorki, że tak późno, ale urlop zbiegł się z odcięciem netu przez mojego providera i tak wyszło... Jak ktoś chce coś w lepszej jakości - dawać znać.

Pozdr.
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Pastor
Zmieniacz Żarówek
Województwo: -

Post autor: Pastor »

Ja tu od niedawna ale widzę, że jestem na zdjęciach :) Też byłem na tym poświęceniu motocykli. Miło powspominać....
bogdi64
BS Brother
BS Brother
Województwo: dolnośląskie
Otrzymane Polubienia: 2

Post autor: bogdi64 »

a propo, czy na ten sezon 2007, też już jest coś w planach? - może ktoś już ma jakieś info?
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach :)
A1 RH-
tel. 0603 765 563
Shczurek

Post autor: Shczurek »

w zeszlym roku palnujac ta impreze mielismy nadzieje ze bedzie to impreza cykliczna, jak to bedzie w tym roku z poswieceniem, jeszcze ciezko mmi powiedziec ale mysle ze impreza bedzie zorganizowana, jak tylko pojawia sie jakies informacje na temat poswiecenia to napewno dam o tym znac.
Shczurek

Kochani mam przyjemnosc oglosic iz w tym roku ponownie bedzie zorganizowane poswiecenie motocykli ponownie w Katedrze Marii Magdaleny przy ul. Szewskiej. Swiecic motocykle bedzie ponownie ksiadz Bogdan Skowronski (ktory jest jednym z nas jezdzi na marauderze od zeszlego sezonu) i ponownie organizacja zajmie sie Nieformalna Grupa Motocyklistow z miasta Wroclawia.
jelsi chodzi o date to bedzie to w dniu sw. Krzysztofa dokladnej daty nie znam a nei mam teraz jak sprawdzic poniewaz jestem jakies 10000km od domu. Date i godzine podam jak juz bede mial pewne iformacje.
w tym miejscu chcialbym serdecznie zaprosic wszystkich wszechobecnych do poswiecenia swoich maszyn.
mysle ze tak jak w zeszlym roku zorganizujemy parade przez miasto i jakas imprezke na swiezym powietrzu.
powodzenia w kolejnym sezonie
kulka

Post autor: kulka »

dzien św. Krzysztofa to oczywiscie 25 lipiec- moje imieniny zreszta 8)
Shczurek

no to date juz mamy jak wroce do kraju to bede ustalal godzine spotkania i plan przejazdu na ten rok i oczywisice jakis grill i browar :D
pozdr 4 all Brothers :)
yogurt

Post autor: yogurt »

Niepotwierdzona informacja:
W tym roku poświęcenie jest 29.07.2007 o godz. 11 w katedrze św Marii Magdaleny na Szewskiej, potem zlot w Kiełczówku.

Ktoś może zweryfikować?
ODPOWIEDZ