WITAM BRACI I SIOSTY. MAM MALY PROBLEM Z MOTO - SLABE SWIATLA !!!
GDY JADE W NOCY PO JAKIS Z......,JEST TREAGEDIA WOGOLE NIC NIE WIDAC W MIESCIE JESZCZE OK . NIE WIEM CZY ZMIANA ZAROWEK NA MOCNIEJSZE COS POMOZE?,CZY MOZE BYC INNY POWOD.
NAJGORZEJ JAK JADE I POJAWIA SIE ZAKRET -TRAGEDIA!!!
SLYSZALEM ZE JAJKA NIE MAJA MOCNYCH SWIATEL ,CZEKAM NA JAKIES PORADY Z GORY DZIEKUJE
CYNI W-WA
--- MOZE MALE LATANKO CHETNIE ZAPRASZAM,NAJLEPIEJ SPOTKANKO W REJONACH MARKI RADZYMIN
Po pierwsze nie piszemy WIELKIMI LITERAMI!!!!, po drugie jesli chcesz sie umowic na latanie to zapraszam na Mazowieckie - Mod. Mar
GSX 750 F - słabe światła
Moderator: bohas
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
Re: GSX 750 F - słabe światła
Czasem wystarczy umyć motocykl
A na poważnie, to xenon rozwiązuje te problemy Poza tym, jeśli nie chcesz inwestować w xenony, to spróbuj wymienić żarówki, na coś porządnego np. Philips.
A na poważnie, to xenon rozwiązuje te problemy Poza tym, jeśli nie chcesz inwestować w xenony, to spróbuj wymienić żarówki, na coś porządnego np. Philips.
mobile: +48 888 587 587
Miałem podobny problem w bandziorku - wymieniłem na xenon i wszystkie problemy ustąpiły. Koszt to ok 200-300 zł (allegro) - u mnie na światłach mijania świeci tylko jedna lampa więc zgadałem się z tatą, kupiliśmy jeden zestaw i go rozczłonkowaliśmy na 2 moto. Rezultat jest aż za dobry, bo teraz nikt nie zauważa jak włączam światła drogowe..
Polecam to rozwiązanie.
Polecam to rozwiązanie.
-
- Lajtowy Motonita
- Województwo: wielkopolskie
IMHO jajka mają dobre światła, wcześniej w GS miałem soczewkę i to dopiero była tragedia. Wymień żarówki, albo poprostu ustaw sobie światła (białe pokrętła)
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996
http://www.bikepics.com/members/meyer2/
tel. 602-810-996
http://www.bikepics.com/members/meyer2/
Polecam żarówki świecące mocniej
Co prawda są drogie i szybciej przepalają się od zwykłych, ale różnica jest duża.
PS Takie żarówki to nie żaden niebieski pseudo-ksenon tylko produkty renomowanych firm
Co prawda są drogie i szybciej przepalają się od zwykłych, ale różnica jest duża.
PS Takie żarówki to nie żaden niebieski pseudo-ksenon tylko produkty renomowanych firm
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 1
od zbyt mocnej żarówki może popękać klosz lampy(zazwyczaj bardziej grzeje)xsenon może być lepszą alternatywą a można kupić na allegro pojedyńcze zestawy