GSF 1200 - Siedzenie tuningowe

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Bor

GSF 1200 - Siedzenie tuningowe

Post autor: Bor »

Witam wszystkich
Chciałbym zmienic siedzenie w moim Bandycie. Na Moto Bajzlu w Łodzi spotkałem gościa z firmy MarioMoto Styl, który za opłatą ok. 250 - 350 zł obszywa oryginalne siedzenie. Trochę je podcina, efekt całkiem ciekawy, trudno mi to opisać ale wizualnie podobnie do Bagster Seatster siedzenia jakie znalazłem w Ścigacz.pl tu jest link do tego siedzenia http://sklep.scigacz.pl/kompletne-siedz ... -9190.html
jest jeden problem cena w ścigaczu to 1 800 zł. Pytanie mam takie czy ktoś zna wyroby firmy Mario Moto Styl z Rybnika, czy jest duża rodzina między tymi siedzeniami i czy warto zapłacic dużo więcej za siedzenie w ścigaczu.pl. Jaka jest różnica pomiędzy tymi wyrobami. Mam nadzieję, że wśród braci będą użytkownicy i tego z Rybnika i tego ze sklepu ścigacz.pl. Czekam na jak najwięcej informacji. Z góry dziękuje za wszystkie opinie. Pozdrawiam Bor
p-czarny

Re: GSF 1200 - Siedzenie tuningowe

Post autor: p-czarny »

Witaj, ja tez mam zamiar troche zmienić kanape ale raczej robiąc to u tapicera
(mam znajomego) zobacze jaki bedzie efekt..
PAWLIK

Post autor: PAWLIK »

Mariomoto robi całkiem solidne obszycia. Ma je paru moich kumpli. Nie tylko na Suzukach. Możesz podać własny wzór ,kolorystykę ,materiał itp. itd. Innymi słowy możesz pomarudzić 8) .Po sezonie sam do niego kanape posyłam.
Pozdrawiam.
kurbat

Post autor: kurbat »

Witam,
ja u niego zamawiałem kanapę do Bandziora 600 : szybko, sprawnie i solidnie. Obszycie eleganckie, dwustopniowa kanapa, tyłek sie penie trzyma i plecaczek już tak nie narzeka choć mogła by być minimalnie bardziej pozioma.

Zdjęcia na PW.
GrudiLee

Post autor: GrudiLee »

kurbat pisze:Witam,
ja u niego zamawiałem kanapę do Bandziora 600 : szybko, sprawnie i solidnie. Obszycie eleganckie, dwustopniowa kanapa, tyłek sie penie trzyma i plecaczek już tak nie narzeka choć mogła by być minimalnie bardziej pozioma.

Zdjęcia na PW.
A czy mógł byś podesłać zdjęcia, też myślę o wymianie kanapy.

Pozdr
Bor

Post autor: Bor »

Dzięki za rady, dzisiaj rozmawiałem z facetem, ma podesłac mi zdjęcia na maila, jak będę miał to zamieszczę, rozmawiałem z nim i powiedział, że jego siedzenia są prawie identyczne jak te z dragstara, chyba też zdecyduję się u niego na siedzonko
ODPOWIEDZ