dobrze by się było zgrać i jechać razem, jakoś tak raźniej i weselej, idzie pogadać po drodze np.......
czyli tak- wpisywać się poniżej kto jedzie w czwartek, oraz o jakiej porze by jechał (rano czy popołudniu), my wolimy rano, aby coś jeszcze zwiedzić i zobaczyc po drodze i aby się nie gonić przed ciemnościami
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
jednoznacznie proponuję aby Silesian ustalił dwie formacje tych którzy jadą w czwartek i w piątek, do tego potrzebujemy dwa osobne posty czy w rozpoczętym przez Osamę deklarujemy wyjazd czwartkowy i piątkowy, zapomniałem że mogą być też Ci którzy dopiero w sobotę pojadą ??
Fero pisze:
zapomniałem że mogą być też Ci którzy dopiero w sobotę pojadą ??
Czyżbyś do mnie pił?? :evil:
Na razie jestem na etapie negocjacji, muszę tylko pogadać z synem coby dał mamie odrobinę wytchnienia to mnie puści może już w piątek......
Marauder VZ800 - sprzedany Intruder VS1400 - wspomnienie Intruder M109R K7 - odjechał XV1900 Raider - historia Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
Harpoon,
nie wyobrażam sobie sytuacji gzie musiałbyś sam śmigać w sobotę, proponuję nie gadaj z żoną tylko z małym harpooniątkiem, dialog będzie łatwiejszy, ale spadajmy z tego posta bo tutaj jest tylko post dla Osamy, który chyba napiera sam w czwartek :mrgreen:
Witam
Panowie motonici wyglada to jak zwada pomiędzy zagłebiakami a ślązakami ,żeby nie wyrazic się jeszcze dosadniej .Wypowiedziało się Was trzech i już są różne trzy zdania.Wyjazd w czwartek ,kto nie jedzie nie pisać,żę wolałby ......Kto jedzie w piątek założyć nowy wątek .Myślę,że powinniście jechać razem,komu pasuje w czwartek a komu w piątek,mnie niestety nie będzie na zakończeniu i z tego powodu jest mi niewspółmiernie przykro.Bawcie się dobrze i przytulcie się do brzozy w moim imieniu.
Intruder M 1800 R
"Victory belongs to the most tenacious."