No i mnie trafilo:(
Moderator: Shenson
No i mnie trafilo:(
Niestety, we wtorek na Pulawskiej ktos mi zajechal droge, nie bylo gdzie uciec bo duzy ruch i gleba.... Na szczescie predkosc byla bardzo mala (bo zaraz swiatla), wiec nie skonczylo sie tragicznie jak dla innych tego dnia. W efekcie mam zlamany obojczyk, 2 zebra i troche noge w kostce. 6 tygodni gipsu:( Ale zyje. Moja Suzi tez niezle ucierpiala, ale juz ja zaczynaja skladac. Pisze dopiero teraz bo bylem na obserwacji na Szaserow - moj lekarz tez sie okazal motocyklista wiec traktowali mnie swietnie. Glupi pech - to moglo zdarzyc sie nawet na rowerze. Mam wiec przymusowy odpoczynek i zycze Wam ostroznego smigania.
Eeeech to wspołczuje! No na Puławskiej b. niebezpiecznie!
Wyobraźcie sobie ze ktoregoweekendu jechalem w sobote z kolezanka
i ona miala spotkanko z Volvo, a nastepnego dnia w niedziele również
w tym samym prawie miejscu (okolice baszty) jadace ze mna druga kolezanka tez zostala zmuszona do "czulosci" z Astra.
Wiec uwazajcie!
Szybkiego powrotu do zdrowia PeterR!!!
Pozdrawiam
Wyobraźcie sobie ze ktoregoweekendu jechalem w sobote z kolezanka
i ona miala spotkanko z Volvo, a nastepnego dnia w niedziele również
w tym samym prawie miejscu (okolice baszty) jadace ze mna druga kolezanka tez zostala zmuszona do "czulosci" z Astra.
Wiec uwazajcie!
Szybkiego powrotu do zdrowia PeterR!!!
Pozdrawiam
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
I dobrze bo dzis widzialem skutki Twojej gleby i mechanik powiedzial ze wycena calosci to okolo 38.000zl- :!: Straaasznie drogie te zabawy sie zaczynaja robic. Choc najwazniejsze ze nie stalo ci sie za wiele.PeterR pisze:Mialem wszystko ubezpieczone
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
<----'
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 1
Wracaj szybko do zdrowia, bo ono najważniejsze!
Trzymam kciuki za to, że w tym sezonie jeszcze pośmigasz.
Pozdrawiam
PS. AC to dobra rzecz szczególnie dla nowych motocyki choć często jest tak, że przy kosztownych naprawach moto kierowane jest do kasacji
Trzymam kciuki za to, że w tym sezonie jeszcze pośmigasz.
Pozdrawiam
PS. AC to dobra rzecz szczególnie dla nowych motocyki choć często jest tak, że przy kosztownych naprawach moto kierowane jest do kasacji
Omega
http://www.youtube.com/watch?v=dC_uPdeEaic
http://www.youtube.com/watch?v=dC_uPdeEaic
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
Byla K5 w PolandPosition, ale z tego co widzialem terminy na 2 tygodnie do przodu oblegane. Nie wiem jak jest teraz... pewnie po tym jak im ktos przeszlifowal 750-tke beda bardziej zwracac uwage kto czym jezdzi i dobierac ludzi do K5 ostrozniej
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----'
<----'