600S jak Sp....y
Moderator: FUTEK
600S jak Sp....y
dla mnie już na 100% z Kamieńczyka gówno wyjdzie, bo nie dość że nie ma szans na zastępstwo w mojej zacnej pracy sobotniej to dzisiaj Bandziora szlag trafił, konie mi uciekły gdzieś i pobiegły przez pole, wygląda na to że dwa garki nie palą ale to tylko na oko. Wstawiam do Tułeckiego czyli może za miesiąc mi zrobią :| pozostaje :auto:
do Zobaczenia na trasie!
Niebieska OpelCorsa1200S
do Zobaczenia na trasie!
Niebieska OpelCorsa1200S
Re: 600S jak Sp....y
Oj oj. Cosik pechowo ostatniu u nas z maszynami. Coraz wiecej chorych egzemplarzy.Trzeba chyba "coś" wypić za ich zdrowie bo jak tak dalej pójdzie to na spotkania tramwajami będziemy dojeżdżać.
myślę że wypić jak najbardziej, ja mogę tytułem wkładu zainwestować pół litra weselnej które leży w bagażniku Corsura. w zasadzie można by kulturnie przechylić u mnie na kwadracie, niech tylko sławek weźmie eye-toya :angry_smile: ino termin ustalić trza, ten weekend mam zajęty, następny wolny, więc czekam na propozycje
to skutery tez sie psuja?? :shock: kurnia myslalem ze tylko prawdziwe motocykle to robia :lol: co do imprezy to jasne ze jestem za i wcale nie ytrza czekac na weekend :angry_smile: a toya pewnie ze wezme w koncu trza sie poruszac troszku .
bardzo dziwne ze tak nagle ci wyszla ta awaria - ja bym sprawdzil najpierw czy jest iskra a potem czy moto gdzies lewego powietrza nie dostaje
a ja i tak musiałem przegląda zrobić więc tułecki już przytula bandita będą go robić 13go więc jest szansa że wszystko szlag trafi były też inne pierdółki do sprawdzenia więc wole żeby oni się tym zajęli, a co do to dla mnie nast weekend jest git. legion sprawdź czy nie wyjeżdżasz gdzieś z dzieciakami, Wini masz mieć wolne, Elvis odwołaj szkołę czy co tam masz a Abe niech uprzedzi dziewczynę
no najlepiej dzis ( niedziela 9 wrzesnia ) jutro odbieram buzuki wiec na kilka dni bede nie uchwytny bo jezdzic bede po okolicy - do nadrobienia mam kolo poltora miecha i kolo 4000 km do najezdzenia :twisted: