Kierunek na II PŁOCK COVER FESTIWAL
Moderator: KROPEK
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Kierunek na II PŁOCK COVER FESTIWAL
Jak w temacie czy są jacyś chętni do odwiedzin "petro" Płocka " w sobotę 08.09 i nacieszenia uszu muzą? Myślę, że warto by było wyjechać wcześniej trochę, żeby oblukać okolicę i takie tam a zresztą Jos nam będzie przewodnikiem :shock: mam nadzieję. Oby tylko pogoda dopisała, bo towarzystwo będzie jak zawsze :ok2: !! !!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
Re: Kierunek na II PŁOCK COVER FESTIWAL
Wiem, Kropek, wiem, że pytasz o tych, co się wybierają, a nie tych co się tłumaczą, jak ja teraz, bo .....@#$%^& wcześniej tak ustaliłam dyżury weekendowe w pracy, żeby mi na Kamieńczyk nie padło w żadnym wypadku, a zapomniałam o Płocku :evil: (tym bardziej, że byłam w zeszłym roku i nawet mi się "widziała" impreza), więc raczej odpadam
Pocieszam się tylko, że może w sobotę będzie na tyle mało pracy, to popołudniową porą namówię małża i skoczymy do Płocka, chociażby nawet autem i na chwilę. Wszak to niedaleko, a impreza/koncerty trwają od 16.00 do północy na pewno
Pocieszam się tylko, że może w sobotę będzie na tyle mało pracy, to popołudniową porą namówię małża i skoczymy do Płocka, chociażby nawet autem i na chwilę. Wszak to niedaleko, a impreza/koncerty trwają od 16.00 do północy na pewno
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Kropek, Kropek, trzeba miec nadzieje Oczywiscie, ze bede Wam przewodnikiem :angry_smile: Ogolnie nie mam planow na godziny przedfestiwalowe, wiec mozna tez skoczyc na rybke czy kubkozupke -wedle uznania :twisted:
Sa juz jakies propozycje godzinowe ??
Magda, szkoda, ze masz dyzur, ale jakbys chociaz autkiem przyjechala na gwiazde wieczoru, to sie odzywaj !!
Sa juz jakies propozycje godzinowe ??
Magda, szkoda, ze masz dyzur, ale jakbys chociaz autkiem przyjechala na gwiazde wieczoru, to sie odzywaj !!
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... =20&t=7703 - I ponownie jestesmy rozwojeni na dwa wojewodztwa
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
Więc mi jak wtajemniczeni wiedzą zostały 2 egzaminy w przyszłym tygodniu i jak je zalicze to będe w kamieńczyku i kilku końco-sezonowych wypadach które sam mam zamiar zorganizować w ramach rewanżu za ten lipiec i sierpień paskudnych poprawek albo innych zabierających czas obowiązków.. Także szykować sprzęty Kuj-Pom bo mam zamiar sobie odbić te 2 miesiące przerwy w codziennej jeździe! :twisted:Grass pisze:Wiem, Kropek, wiem, że pytasz o tych, co się wybierają, a nie tych co się tłumaczą, jak ja teraz, bo .....@#$%^&
Wracając do tematu "CHCIAŁBYM Z SIĘ WYBRAĆ ALE NIE MOGĘ!! :evil: ''
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
Witam czy ja wiem czy rozdwojeni?? Narazie zainteresowanie zero jedynkowe :twisted: , jeżeli już się ruszymy (ja i ????) to napewno obiadek i na pewno żółwik z Mazowieckim a dalej się zobaczy !!
Pozdrawiam i cytuję L.P. ( gdzie oni są?? !!)
Pozdrawiam i cytuję L.P. ( gdzie oni są?? !!)
512 272 500
512 272 500
-
- BS Brother
jutro bede wolny od ok. 15.00, więc dojadę do Płocka
BURGMAN AN650AZ L5 (YKV), GSX-S1000 M4 (YSF)
No wisz, Kropek?!!! Jak możesz! :? Ja tam robię wszystko, żeby do Płocka się doczołgać, ino z kuj-pom razem się nie wyjedzie, bo na festiwal pewnie dotrę/dotrzemy zdecydowanym wieczorkiem, ale na chwilę nawet, żeby się obaczyć z BS Robotę sobie ustawiam tak,żeby do 16.00 skończyć (chyba że nagle i niespodziewanie będzie desant prezydenta z premierem do Rydzykowa :twisted: ) A przyjadę raczej puszką, niesstety, bo zwyczajnie jestem katarowa, chrypiąca (i skrzypiąca stawowo też), co jest skutkiem ostatnich dni na 2oo. I przy okazji przestrzegam - wiem,że sami twardziele , ale już warto czasami pomyśleć o podpince wieczorami, jak temperatura poniżej 10 stopni
A do Płocka przyjadę, nawet na godzinkę i koniec! :twisted:
A do Płocka przyjadę, nawet na godzinkę i koniec! :twisted:
-
- BS Brother
Gdyby jeszcze ktos nie mial, to tu jest moj kom; 607-255-888.
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
Tak w ramach pewnych ustalen: grupa mazowiecka dotrze ok. 15 nad Wisle (pierwszy duzy parking po zjezdzie na dol po prawej stronie mostu), z Kropkiem jestem umowiona na jakis sygnal smsowo-komorkowy w okolicach poludniowych. Raaf, dojedziesz do nas do 15? Mysle, ze po polaczeniu wspolnych sil mozna smignac na obiadek ok. 15.30-16. Do wyboru: rybka "U Rybaka" albo slynna kubkozupka/de vollaye w "Lucieniance"
Grass, mam nadzieje, ze jak dotrzesz do Plo, to sie odezwiesz. Jezeli o kims zapomnialam, prosze o sobie przypominac na forum rano lub ok. 15 szukac nas nad Vistulą :mrgreen:
Grass, mam nadzieje, ze jak dotrzesz do Plo, to sie odezwiesz. Jezeli o kims zapomnialam, prosze o sobie przypominac na forum rano lub ok. 15 szukac nas nad Vistulą :mrgreen:
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
na 15.00 bedzie cieżko ale zobaczymy, dajcie sms gdzie objad najpewniej dojadę na posiłek
BURGMAN AN650AZ L5 (YKV), GSX-S1000 M4 (YSF)
-
- Moderator
No to komu w drogę temu czas, do zobaczenia !!
512 272 500
512 272 500
-
- Moderator
Pogoda dopisała częściowo, powrót to deszczowa tragadia :twisted: ale i tak było super!!
PS
Dzięki Jos za pilotowanie po Płocku, do następnego razu!!
Pozdrawiam
PS
Dzięki Jos za pilotowanie po Płocku, do następnego razu!!
Pozdrawiam
512 272 500
512 272 500
-
- BS Brother
Kropek, deszczowa tragedia ?? Kurde, myslalam, ze ten deszczyk idzie bardziej na Warszawe a nie na Kuj-Pom No ale najwazniejsze, ze jestes juz w domu
Rowniez dziekuje za mile spedzony dzionek, a pilotowanie takiej zdyscyplinowanej grupy to sama przyjemnosc
Co do Uriah - to naprawde chlopaki dali czadu. Szkoda tylko, ze przez 90% koncertu padalo, no ale nie ma co narzekac Do nastepnego !!
Rowniez dziekuje za mile spedzony dzionek, a pilotowanie takiej zdyscyplinowanej grupy to sama przyjemnosc
Co do Uriah - to naprawde chlopaki dali czadu. Szkoda tylko, ze przez 90% koncertu padalo, no ale nie ma co narzekac Do nastepnego !!
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl