bohas pisze:
Przecież mieliśmy sie spotkac w Piotrkowie Tryb. Nie lepiej Wam (Dolnoślązakom) jechać na Kępno, Wieluń - wstąpić po Cichego i spotkamy sie wszyscy w Piotrk. Tryb. ??
Już dostałem zje... przez telefon. Chciałem wykasować posta ale już na niego opowiedziałeś więc teraz głupio:)
Spotykamy się tak jak było ustalone w Piotrkowie.
Przepraszam za zamieszanie
Jacek
Fero - pochwała wzrokowa :boje_sie: :brawo: :spoko:
Się nic nie odzywałem, bo niestety nie jadę w piątek ale ciekawy byłem kto się w końcu pokapuje, że umawiacie się w Czewie. W sumie też Śląsk ale jednak dobrze by było podjechac tam wspólnie z Katowic na ten przykład.
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Ja okolo 11;00 moglbym wyruszuc z Gluchowa.
Nie bede sie wracal do piotrkowa, tylko polece przez Srock i wyjade na trase Piotrkow-Wawa w miejscowosci Bakowiec.Z tego co mi sie kojarzy, gdzies niedaleko tego zjezdu powinien byc shell.
Droga tam powinna mi zajac jakies 20-30 minut, wiec jak sie poznieracie wszyscy w grupe, to mozer uda sie tak , zebysmy do was dolaczyli i smigneli dalej juz razem.
GSX 750 R- LICENCJA NA ZAPIER....
tel. mucha 503 145 909 klaudia 509 340 359 GS500E- był GSX R750... - jest i będzie GSX1300R HAYABUSA
Nareszcie
No to w końcu gdzie spotykamy się bracia ze Śląska i o której.
Zibi proponował McDonald w Czewie czy to jest aktualne bo już sam nie wiem co robić?
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile !
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
-----------------------------
był VS 750 Intruder
602 256 613
Sądzę że M<Cdonald w czewie będzie najlepszym miejscem potem można ustalić co gdzie i jak mamy przecież telefony, chciałem też zaznaczyć że jadąc taką ekipą chodzi mi o dużą ilość motocykli podróżowanie też nie jest zbyt bezpieczne miejmy to na uwadze. pozdro
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam
Wobec braku zdecydowania :evil: proponuję dla uniknięcia mega-rozgardiaszu wyruszyc ekipą górnośląską ze znanego "pole position" przy Mc Drive Katowice w piątek 21.09. br. o godz 8.00.
HOWGH !!
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Jezu to ja muszę już wyjechać o 6.00 rano A co jak będzie lód na drodze? :twisted:
Co tak szybko w tym roku przecież nie dotrwamy do wieczora :mrgreen:
A tak na serio nie wystarczyłoby na 9.00 czy 9.30? Licząc 5 godz jazdy to i tak bedziemy tam przed 15.00
Ale dyktatura to dyktatura
Jak się na to zapatrujecie?
Obecnie Kawa Z650
V-Strom DL 650
był VS 750 Intruder
602 256 613
jako że z Monique jedziemy jednak też w Piątek, zapodaję co następuje:
wyjazd z BP przy Geant K-ce godzina ustawki to 8:00 bez dyskusji, gdyż o 9:00 musimy już być w Częstochowie
a skoro już taka ładna grupka się wybiera w piątek, to przypomnę, iż jedziemy przez centrum W-wy, jadąc przez ulicę Kazubów gdzie jest miejsce aby zapalić świeczkę za naszego Brata Shooyę.
do zobaczenia w piątek i niech :slonko: oświetla nam drogę
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
mabolo pisze:chciałem też zaznaczyć że jadąc taką ekipą chodzi mi o dużą ilość motocykli podróżowanie też nie jest zbyt bezpieczne miejmy to na uwadze. pozdro
Osama zwróć uwagę na to co napisał mabolo. W zeszłym roku tylko śląska grupka liczyła 13 motocykli.
Przejazd przez wa-wę takim "Tirem" może być dość problematyczna tym bardziej że w Wa-wie są teraz remonty dróg.
Dobrze że nie umówiliście się z Qglem w Wa-wie o godz.8.00 bo ja musiałbym wystartować "trochę" wcześniej :mrgreen:
Mamy czas po co tak wcześnie dupę odmrozić jak może być przyjemniej.
Ja w każdym razie wyjeżdżam z moich gór najwcześniej o 8.00 i najwyżej będe Was gonił
Pozdrówki
Obecnie Kawa Z650
V-Strom DL 650
był VS 750 Intruder
602 256 613