Piątkowy wyjazd do Kamieńczyka
Moderator: Shenson
Piątkowy wyjazd do Kamieńczyka
Witam, czy ktoś z BS łódzkiego (i poludnia PL) wybiera się w piątek do Kamieńczyka i po drodze mija Rawę Maz.? jeśli tak to może polecimy razem? my z bzina planujemy start ok. 15.00-15.20, dołączając do startującej (ok. 16.30) grupy warszawskiej (spotkanie M1 Radzymińska Targówek)
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Re: Piątkowy wyjazd do Kamieńczyka
Ja planuje jechac z Gostynina w piatek, bo Maku i Aku nastawiaja sie dopiero na sobote. Bede smigac do Wawy przez Sochaczew. Myslalam, zeby wyjechac tak nie za pozno (czyli najwczesniej o jakiejs 10 rano, najpozniej ok. 14). Zocha, pewnie Ci to srednio po drodze, ale na wszelki wypadek pisze, bo moze jednak bedziecie chcieli jechac wczesniej, a w dodatku przez Sochaczew
A reszta Lodzi to kiedy planuje ruszyc do Kamienczyka? Czy ja dobrze widzialam, ze niejaki pan Wonder w kulki sobie leci i nie przybedzie na Zakonczenie Sezonu i tradycji papierowo-toaletowej nie stanie sie zadosc ?? :twisted: :mrgreen:
A reszta Lodzi to kiedy planuje ruszyc do Kamienczyka? Czy ja dobrze widzialam, ze niejaki pan Wonder w kulki sobie leci i nie przybedzie na Zakonczenie Sezonu i tradycji papierowo-toaletowej nie stanie sie zadosc ?? :twisted: :mrgreen:
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
Niejaki pan wonder przeżywa załamanie finansowo - sesyjne... Odbije sobie co trzeba na rozpoczęciu, ale mam nadzieje że w Kamieńczyku 2007 niektórzy odpowiednio chorzy psychicznie podtrzymają tradycję choć troche :twisted: Póki co pozostaje mi wam zazdrościć zakończenia :|
ps. dawno nic nie pisałem, jaki fajny design tego "czegoś" do...eee.. pisania? kolorki są itp, ameryka normalnie
ps. dawno nic nie pisałem, jaki fajny design tego "czegoś" do...eee.. pisania? kolorki są itp, ameryka normalnie
Witam!
Ale żeś Wonder odwalił:/
A wracając do tematu.. Lecimy w piątek. Będziemy śmigać przez Rawę ale raczej nie o tej godzinie:( Pierwszy wylot z Łodzi zaplanowany koło południa a drugi dopiero na 18.
Tak więc do zobaczenia raczej już na miejscu!
Pozdr.
voyteck
Ale żeś Wonder odwalił:/
A wracając do tematu.. Lecimy w piątek. Będziemy śmigać przez Rawę ale raczej nie o tej godzinie:( Pierwszy wylot z Łodzi zaplanowany koło południa a drugi dopiero na 18.
Tak więc do zobaczenia raczej już na miejscu!
Pozdr.
voyteck
Można powiedzieć że sie trochę przeinwestowałem, w różnych dziedzinach zresztą rozmawialiśmy już o tym.
aaa ---gdzie są zdjęcia Józek?
aaa ---gdzie są zdjęcia Józek?
można powiedzieć, że i ja się troszkę "przeinwestowałem" i dlatego nie dam rady z wami polecieć na zakończenie. Chociaż strasznie mi szkoda, bo w zeszłym roku było zaje...ście :!: pozdro
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
bez przesady z tym przeinwestowaniem, od czego jest provident ? najwyżej Sasza potem sobie srebrną cukiernicę od Was zabierze
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
W moim przypadku to "przeinwestowanie" to wymaga głębszej analizy Już niedługo w grudniu nasze grono powiększy się o nowego braciszka. Tak więc "inwestycja" jak by się nie patrzeć długoterminowa, wymaga dużo wyżeczeń (zaznaczam póki co :mrgreen: ) W przyszłości myślę, że spotkmy się wszyscy w większym gronie, na którymś z imprez organizowanym przez nasze szacowne forum.qgel pisze:bez przesady z tym przeinwestowaniem, od czego jest provident ? najwyżej Sasza potem sobie srebrną cukiernicę od Was zabierze
pozdrawiam i życzę udanego spotkania :!:
Mimo duzych chęci, żeby wreszcie poznać szersze grono Sióstr i Braci w Kamieńczyku, z przyczyn czasowych i technicznych nie uda mi się tego zralizować. Ale już zaczynam myśleć o rozpoczęciu kolejnego sezonu...
-
- Głaszczący Kanapę
- Województwo: łódzkie
Szczerze mi przykro że nasi Bracia i Siostry z różnych powodów nie mogą jechać
Ale ... ryby i ci co nie jadą raczej głosu nie mają w tym temacie !!!
Współczujemy i wypijemy zdrowie za Was i poprawiać mi się na przyszłość ...
My z Gosią lecimy z Łodzi najpóźniej ok 12 i jedziemy przez Rawę prosto do Kamieńczyka
Zobaczymy czy uda nam się z kimś zgadać
Jak uda nam sie wyjechać bardzo wcześnie to lecimy solo i zobaczymy sie na miejscu.
A jak nie to może dołączymy do Zochy i reszty
Do wieczora sie coś ustali w każdym razie
Do zobaczenia i pozdro
Domin
Ale ... ryby i ci co nie jadą raczej głosu nie mają w tym temacie !!!
Współczujemy i wypijemy zdrowie za Was i poprawiać mi się na przyszłość ...
My z Gosią lecimy z Łodzi najpóźniej ok 12 i jedziemy przez Rawę prosto do Kamieńczyka
Zobaczymy czy uda nam się z kimś zgadać
Jak uda nam sie wyjechać bardzo wcześnie to lecimy solo i zobaczymy sie na miejscu.
A jak nie to może dołączymy do Zochy i reszty
Do wieczora sie coś ustali w każdym razie
Do zobaczenia i pozdro
Domin