Fajnie było, orszak pierwsza klasa,podobnie jak grillowanie
Ja stawiam na Osame-jeśli chodzi o kolejne obrączkowanie :luf:
Pozdro dla wszystkich Silesian!
Nikoś
Miałem nie jechać bo zimno. Jednak namówiony przez kolegów, jestem teraz bardzo zadowolony.
Imprezka na działce - pierwsza klasa. Dziękuję bardzo.
Orszak bardzo głośny i donośny.
Kochanie Siostry i Bracia
Sprawiliście na wielką radość uczestnicząc z nami w tym najważniejszym dla nas dniu
Dziekujemy za wspaniałe życzenia,prezent a także przyłączyliście się do naszego pomysłu zbiórki pieniędzy dla sierotek ze schroniska dla zwierząt Cichy Kąt w Tarnowskiech Górach
Dziekujemy że Jesteście
Do zobaczenia w Kamieńczyku
Ala i Bastion
niestety dopiero teraz mogę skorzystać z dobrodziejstw ówczesnej informatyki, dlatego piszę
Ala i Bartek wyglądali zajefajnie, Bartek jedynie miał lekką zatratkę, jakieś świeczki w oczach, szybszy oddech, jak się mówiło do niego to nie wiedział w którą stronę patrzeć, ale to wszystko było pozytywne, śmiem twierdzić iż można to nazwać SZCZĘŚCIEM
NAm niestety plany pokrzyzowala pogoda w Czewie
A jak juz mialem nadzieje ze dojedziemy chociaz pod USC, to sobie jakies remonty drog wymyslili i zdarzylismy tylko na rynku pochalasowac
I zobaczyc Mloda Pare spod kaskow
ZYczenia zlozymy osobiscie na zakonczeniu !!
TYmczasem pozdrawiamy i dziekujemy za kielbaske na dzialce i mile spedzony czas.
GSX 750 R- LICENCJA NA ZAPIER....
tel. mucha 503 145 909 klaudia 509 340 359 GS500E- był GSX R750... - jest i będzie GSX1300R HAYABUSA
Nareszcie
Było przepięknie, takiego orszaku to Gliwice chyba nie widziały i nie słyszały :twisted:
ludzie patrzeli jak na kosmitów, ale patrzeli przychylnym okiem... a Para młoda wyglądała po prostu rewelacyjnie, mam tylko nadzieję że nie będą tak chcieli jeździć, normalnie można się przeziębić
dodatkowe Dzięki za zajefajne ognisko i pyszne orzechy
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)