Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
jesli kogos/czegos brakuje, ktos nie chce tam byc lub jest cos do poprawki to prosze na pm
..tip - jak sie klika motorek (np luzika) to sa dodatkowe informacje ktore moge uzupelnic
a jak sie wejdzie na http://maps.google.com i wpisze do wyszukiwania np. adakru to wyskakuje jego dosje
jesli uważacie iż takie informacje niepowinny byc dostepne w wyszukiwarce google dajcie znac to zablokuje mozliwosc wyszukiwania.
Ostatnio zmieniony sob, 28 mar 2009, 19:06 przez luzik, łącznie zmieniany 6 razy.
GS-F N600 (105000km) --> italian whore (16000 + 14000km++)
It's Good to be Bad :devil:
Fajne luzik .
Ty chyba zostaniesz forumowym kartografem .
AdamOSA
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
Jeśli miało by to być na taką skalę to musiałbym pogadać z adminami forum o zintegrowanie mapki z profilem i w ogóle.
hmm musze o tym pomyslec :sciana:
i jeszcze jeden myk z bajerow ..bo moze z mapa nie wszyscy zapoznani...
jesli sie klikniej na mapce "hybrid" (prawa-góra) i zrobi zoom'a np na luzik'a to mozna zobaczyc jak wygladal moj domek podczas budowy
wczoraj nie dzialalo wyszukiwanie w maps.google.com ..ale teraz juz mozna wpisywac adakru i sprawdzac gdzie nasz koleżka mieszka
GS-F N600 (105000km) --> italian whore (16000 + 14000km++)
It's Good to be Bad :devil:
Faktycznie super sprawa. Jak by cosik takiego powstało na całą Polskę to hooo hooo. Bo Mapka Pomocy faktycznie tylko służy do pomocy a tak to można by przy okazji kogoś odwiedzić A przecież nie raz się przejeżdża niedaleko "członków" bractwa
fajna sprawa tylko nie podoba mi sie swiadomosc umieszczenia (jeszcze wiecej) moich danych na googlu, dobre by to bylo jak by samemu cos zblizonego wyskrobac (tylko skomplikowanie tego procesu jest dosc duze :? ale jak by miec w miare dokladna mape danego reigonu i troche czasu to dalo by sie to zrobic)
no i czy da sie dac kilka lokalizacji jednej osobie, bo Mar jakos mi nie pasuje na tej mapie
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal