Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
qgel pisze:GSR (..) też Ci sie nie podobały, choć wyglądają i śmigają jak złoto
ty sie nie madrzyj bo poronania nie masz :jezyk:
tak jak rozmawialem z Lechulem - moze to i ladne by bylo, ale zupelnie odrzuca mnie np. ze do moto za tyle kasy wrzucili jakis plastikowy badziew na bak, na prawde katastrofalnie wykonany zamiast chromowanej blachy - itp itd
z chopperow nadal moim faworytem jest B12 :angry_smile: chociaz jazda M1.8 jest calkiem spoko, pod warunkiem jechania wolniej niz 80km/h i nie wbijania biagow bez sprzegla szczegolnie na wyzszych obrotach - tylko ze taka jazda jest spoko przez 10min, pol godzinki, a co potem? nie ma nic! a czasami po prostu trzeba sie przebic przez miasto lub dojechac z A do B czy jakis wypad turystyczny sie by chcialo wybrac - dupa, taki sprzet sie do tego nie nadaje, jak bym chcial sobie kupic sprzet do ogladania a nie jazdy to by to bylo np. 1098 :twisted:
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Cudownie jest na to popatrzeć, miło poczytać Wasze opinie, ale balsamem na nasze serducha są nasze obecne rumaki. Mówta co chceta a ja wiem swoje. Pozdro.
"Już słysze głosy, że lampa przednia do niczego........... "
Nie no nie, no nie, lampa spoko luz ale ta kierownica :angry_smile: !! Dla mnie osobiście model 2007 o klase przewyższa model 2008 urodą. Jednak chciałbym zaznaczyć, że ja się nie znam a opona może nie jedzie aleeeeee jak wygląda :ok2: :ok2: :ok2: no i długie łagodne i równe łuki to miodzio jazda!!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Witam
Nareszcie Kropek,Ty jako jedyny z tego watku pozytywnie wyraziles sie o moim VZR,ten motor jedzie,hamuje i skreca a ze ma taka lampe a nie inna to mu nadaje wyjatkowosci i nic nie pomoga porownania jej do budzika chinskiego.A tak nawiasem to co moglbym dodac lub zmienic azeby nie wygladal seryjnie ?Myslalem o gmolach.
Intruder M 1800 R
»korzystaj z życia, bo tak szybko mija«.
snajper pisze: (...) A tak nawiasem to co moglbym dodac lub zmienic azeby nie wygladal seryjnie ?Myslalem o gmolach.
Dość ciekawie wygląda oryginalne oparcie i szyba. Mój dobry znajomy, który niedawno przesiadł się z M800 właśnie na VZR i wyposażył go między innymi w takie dodatki. Oprócz tego właśnie gmole i sakwy ze stelażami.........
Marauder VZ800 - sprzedany Intruder VS1400 - wspomnienie Intruder M109R K7 - odjechał XV1900 Raider - historia Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
a mi sie M1800R bardzo podoba, jakos nieprzeszkadza mi plastik i chwilami watpliwe wykonanie. Ten motocykl poprostu swietnie wyglada i dla mnie nie ma sie czego czepiac.
Z drugiej strony w ciagu najblizszych 40 lat pewnie nic nawet podobnego nie zanabędę (gsx-r rulez), zresztą kupowanie czopkow w PL wydaje mi sie troche nieporozumieniem, gdyż wg mnie magia tych motocykli polega na ich pieknie. A piekne sa tylko kiedy sa wyczyszczone,wychuchane na blysk! A na naszych drogach po 100km jazdy po asfalcie motocykl poprostu zmienia kolor.. niestety pod tym wzgledem, mowiac wprost, nasz kraj jest 100lat za murzynami i dopoki sie to nie zmieni, kupowanie takiego M1800R mija sie z celem... dluzej sie go czysci niz jezdzi
pozdro dla braci na czopperach/cruiserach i podobnych
fero pisze:nie zaznałeś wielkiej przyjemności czyszczenia, dlatego Twoje zdanie :mrgreen:
harpoon pisze:Tak jest !! Nie ma to jak szmatka, pasta itp..... !!
masochisci ;p
moj pierwszy "motocykl" mial felgi na szprychach, a o domowych karszerach wowczas jeszcze nikt w polsce nie slyszal... jeszcze czasami mi sie snia te szprychy :angry_smile:
Dość ciekawie wygląda oryginalne oparcie i szyba. Mój dobry znajomy, który niedawno przesiadł się z M800 właśnie na VZR i wyposażył go między innymi w takie dodatki. Oprócz tego właśnie gmole i sakwy ze stelażami.........[/quote]
masz moze jakies zdjecia M1800 z oparciem i szyba?
alex pisze:masz moze jakies zdjecia M1800 z oparciem i szyba?
Zadzwonię, zapytam. Jak będę coś miał, to dam znaka........
P.S. Do niedawna była taki wystawiony na allegro, bordowy. Choć te akcesoria miał troszkę inne niż te u mojego znajomego. Ale widzę, że już zniknął............
Marauder VZ800 - sprzedany Intruder VS1400 - wspomnienie Intruder M109R K7 - odjechał XV1900 Raider - historia Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191