Zestaw przemyśleń po Kamieńczyku ...
Moderator: kicek
-
- BS Brother
- Województwo: podkarpackie
Zestaw przemyśleń po Kamieńczyku ...
1. dlaczego rano na wyjazd była taka mgła ?
2. te nasze piękne i dobrze utrzymane jego mać drogi - na szczęście uszczelniacze dały radę
3. pamiętać aby dobrze dokręcić wszystkie owiewki przed wyjazdem :shock: bo mogą niechcący odpaść
4. na następnym spotkaniu być troszkę odważniejszym (nie zrobiłem sobie zdjęcia z Omegą) :roll:
5. przyjechać już w piątek
6. kupić kufer+stelarz ? albo gsf1250sa red i kufer+stelarz :twisted:
7. zmienić kask na taki żeby nie ogłuchnąć od szumu wiatru
8. namówić większą liczbę kolegów i koleżanek na wyjazd (kupą raźniej mości panowie i panie)
oraz ostatni ale to już na przyszłość:
9.
to tak na gorąco, jeśli coś mi przyjdzie na myśl to dopiszę
Dzięki za miłą zabawę i podróż.
2. te nasze piękne i dobrze utrzymane jego mać drogi - na szczęście uszczelniacze dały radę
3. pamiętać aby dobrze dokręcić wszystkie owiewki przed wyjazdem :shock: bo mogą niechcący odpaść
4. na następnym spotkaniu być troszkę odważniejszym (nie zrobiłem sobie zdjęcia z Omegą) :roll:
5. przyjechać już w piątek
6. kupić kufer+stelarz ? albo gsf1250sa red i kufer+stelarz :twisted:
7. zmienić kask na taki żeby nie ogłuchnąć od szumu wiatru
8. namówić większą liczbę kolegów i koleżanek na wyjazd (kupą raźniej mości panowie i panie)
oraz ostatni ale to już na przyszłość:
9.
to tak na gorąco, jeśli coś mi przyjdzie na myśl to dopiszę
Dzięki za miłą zabawę i podróż.
Czerwony potwór
Re: Zestaw przemyśleń po Kamieńczyku ...
mi jeszcze przychodzi cos do glowy - kupic do mojego XF-a gąbkę pod d... i amortyzatory do kierownicy. Albo Inazumę...
I podpisuje sie pod punktem o piątku - na rozpoczecie sezonu 2008 trzeba wziac urlop i wyjechac w piatek rano w strone morza a potem urlop na poniedzialek
I podpisuje sie pod punktem o piątku - na rozpoczecie sezonu 2008 trzeba wziac urlop i wyjechac w piatek rano w strone morza a potem urlop na poniedzialek
Witam moją kompaniję
Może dodam coś od siebie Marvin Inzauma jest de best szukaj 1,2 .
W taką pogode jak mieliśmy rano ciężko się jedzie , ale jak się tylko trochę ociepliło było super.Trasa była extra bo długa .na przyszłość ciepłe rekawice być może grzane manety,przeróbka siedzenia i pożadna szyba.
Uważaj z Izką uzależnia jak kokaina.
ps. dobrze dawałeś momentami
Może dodam coś od siebie Marvin Inzauma jest de best szukaj 1,2 .
W taką pogode jak mieliśmy rano ciężko się jedzie , ale jak się tylko trochę ociepliło było super.Trasa była extra bo długa .na przyszłość ciepłe rekawice być może grzane manety,przeróbka siedzenia i pożadna szyba.
Uważaj z Izką uzależnia jak kokaina.
ps. dobrze dawałeś momentami
przede wszystkim zabrac zone na impreze lub kupic jej " Pamiatke " :twisted: a najlepiej i jedno i drugie bo inaczej ..... :?
a tak na mrginesie to proponuje kupic sobie.....cos innego niz moto ( wkurza mnie jak jeczycie o bolacych tylkach i innych takich ) jestescie gorsi niz nasze siostry !! od nich nie slyszalem zadnych skarg tego typu a tu prosze : a to dziwne pytanie o to czy jak deszcz pada to jedziemy na moto , czy tez dąsy ze du...pupa boli :rofl: ja jak zwykle mialem najdalej a kszty skargi nikt nigdy nie uslyszal z moich ust :angry_smile: jestescie baby !! ( siostry bez urazy he he )
a tak na mrginesie to proponuje kupic sobie.....cos innego niz moto ( wkurza mnie jak jeczycie o bolacych tylkach i innych takich ) jestescie gorsi niz nasze siostry !! od nich nie slyszalem zadnych skarg tego typu a tu prosze : a to dziwne pytanie o to czy jak deszcz pada to jedziemy na moto , czy tez dąsy ze du...pupa boli :rofl: ja jak zwykle mialem najdalej a kszty skargi nikt nigdy nie uslyszal z moich ust :angry_smile: jestescie baby !! ( siostry bez urazy he he )
Dziwne jest to jak niektórzy poważnie traktują żartobliwe wpisy
No ale nic to... (teraz ja potraktowalem poprzedni w ten sam sposob)
Natomiast co do siedzeń to chciałbym zauważyć, że Siostry mają owe inaczej skonstruowane, co może powodować brak narzekań.
No i czy stwierdzenie, że pogoda się poprawi to też narzekanie?
Piszesz, Legion, że nie narzekasz a jednak nie wytrzymałeś i pożaliłeś się, że najdalej było. Dla pocieszenia na wiosnę to właśnie Podkarpacie będzie miało najdalej i z tego powodu już się cieszymy.
Pozdrawiam Siostry i Braci bez wzgledu na stan siedzenia.
(mam nadzieję, że to nie obrazi nikogo)
No ale nic to... (teraz ja potraktowalem poprzedni w ten sam sposob)
Natomiast co do siedzeń to chciałbym zauważyć, że Siostry mają owe inaczej skonstruowane, co może powodować brak narzekań.
No i czy stwierdzenie, że pogoda się poprawi to też narzekanie?
Piszesz, Legion, że nie narzekasz a jednak nie wytrzymałeś i pożaliłeś się, że najdalej było. Dla pocieszenia na wiosnę to właśnie Podkarpacie będzie miało najdalej i z tego powodu już się cieszymy.
Pozdrawiam Siostry i Braci bez wzgledu na stan siedzenia.
(mam nadzieję, że to nie obrazi nikogo)
spoko marvin jak poczytasz posty to zobaczysz ze takie narzekania sa dosc czeste a ja po prostu wykorzystalem tan post by ogolnie wyrazic swoje zdanie na ten temat :twisted: a co do " pogody " to nawiazuje do czyjegos posta z zapytaniem czy jak bedzie padalo to na zakonczenie sezonu jedziemy autami czy motocyklami :beat: mozesz sie czuc troche poruszony moja wypowiedzia ale , ale ...... niektorzy mnie oslabiaja :luf:
-
- Moderator
- Województwo: zachodniopomorskie
a co smiaszniejsze chłopak miał do kamieńczyka zaledwie 70 km.
Ja gdyby nie moja piękniejsza połaowa też bym na moto leciał.
Ja gdyby nie moja piękniejsza połaowa też bym na moto leciał.
Pozdrawiam Radek
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
legion apropo twojej wypowiedzi na temat jechania na zlot katamaranem . Dobrze jest że w chwili słabości gdy w głowie kiełkuje taka myśl można przeczytać coś takiego.
A tak mi jeszcze przyszlo do glowy: to od Was z zachodniopomorskiego był ktoś (przepraszam, że nie pamiętam) na DR800? Jeśli tak, to gratuluję "stalowych" 4 liter
DR - ą kiedys polecial do kamienczyka Hikor ( stary gdziekolwiek teraz jestes ) i to z plecaczkiem tego roku ze szczecina polecialy dwa chopery i gsx
W przyszłym roku rozpoczęcie na pomorzu więc teraz my z podkarpacia powinniśmy mieć kawałek drogi podkarpacie pokaże "ja się deklaruję już dziś" że dupy ma nie mniej twarde niz najtwardsi.
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Chłopaki ja na waszym miejscu bym był ostrożny z takimi 4 literowymi deklaracjami, kto wie jacy goście czytają przypadkowo to forum :hahaha: !!
Pozdro :angry_smile:
Pozdro :angry_smile:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Ja powinienem mieć żonę za plecaka więc tyły będę miał zabezpieczone