01.11 pośmigać

Dział dla Braci z województwa śląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: SEBIKS

Zablokowany
Fero
BS Brother
BS Brother
Województwo: śląskie

01.11 pośmigać

Post autor: Fero »

Jest to inny dzień niż wszystkie w roku, ale dopisuję też konkretną argumentację;
1. w ten właśnie sposób można uczcić pamięć tych którzy śmigają po niebiańskich trasach
2. można złapać ostatnie promienie słońca (pododę zamówiłem)
3. może ktoś decydujący się na śmiganie w ten wyjątkowy dzień, złoży propozycję odwiedzenia konkretnego miejsca zadumy?

Ja tak czy inaczej wybiorę się gdzieś, jeżeli nie będzie odzewu zrozumiem, mnie jest ciągle mało sezonu
Fero
Intruder VS 1400
kom. 601479029
krajek

Re: 01.11 pośmigać

Post autor: krajek »

Moim zdaniem jest to ciekawy pomysł. Niestety w tym roku mam już zaplanowany rodzinny zlot... Ale w następnym roku możnaby było zorganizować taki przejazd ulicami miast, wolny bez szaleństw, dla uczczenia tych co pozostali w naszych myślach i sercach...
bohas
Moderator
Moderator
Województwo: opolskie

Post autor: bohas »

Jakby Ci się mocno chciało jeżdzić Braciszku, to zapraszam do mnie :D (np. po zdjęcia z Tychów) Masz jakieś niecałe 80 km. w jedną stronę i oczywiście możemy wyskoczyć w fajne miejsce Góra Sw. Anny i zapalić tam znicz pod pomnikiem Jana Pawła II

Ps. Jak coś to :beat: na P.W.
harpoon
BS Admin
BS Admin
Województwo: śląskie
Polubił posty: 5
Otrzymane Polubienia: 26
Kontakt:

Post autor: harpoon »

A ja mam niezarejestrowanego intruza :sciana: :cry2: :cry2: Bawcie się..........
Marauder VZ800 - sprzedany
Intruder VS1400 - wspomnienie
Intruder M109R K7 - odjechał
XV1900 Raider - historia
Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie
Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
bohas
Moderator
Moderator
Województwo: opolskie

Post autor: bohas »

Moze jednak ktos jeszcze sie pokusi aby dołaczyc do Fero i nie tylko do niego http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... =14&t=8167 :peace: :peace:
Zablokowany