Dom Małego Dziecka w Krzydlinie - 26.12.2007

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

ODPOWIEDZ
Pushkin
Moderator
Moderator
Województwo: dolnośląskie
Otrzymane Polubienia: 10

Dom Małego Dziecka w Krzydlinie - 26.12.2007

Post autor: Pushkin »

Przy okazji spotkania na Motobazarze i rozmowy z Garthem i Agą, padła idea wyjazdu do DD w Krzydlinie.
Propozycja: drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia.
Co o tym myślicie Dolnoślązacy? Dajcie znać - w najbliższych dniach będę u sióstr, więc można by coś zaplanować. Wstępnie mamy trochę maskotek z weselicha Gartha i Agi, ja postaram się o jakiś skromny datek z mojej firmy.
Potrzebne: chęci i frekwencja!

Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Sylwek76

Re: Dom Małego Dziecka w Krzydlinie - 26.12.2007

Post autor: Sylwek76 »

Hej.
Czy chodzi o miejscowośc Krzydlina Wielka? pow. Wołowski.
Pushkin
Moderator
Moderator

Moje niedopowiedzenie, mea culpa.
Dane ośrodka:
Wielofunkcyjna Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza "Wiosna"
Krzydlina Mała 70
56-100 Wołów

Pozdr.
Pushkin
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Lord_Nicon
BS Brother
BS Brother
Kontakt:

Post autor: Lord_Nicon »

Witam...

Widać narazie z tą chęcią i frekwencją coś kiepsko... Wiec budzić się dolnośląskie, jeszcze nie pora na sen zimowy. Fakt moto śpi już w garażu ale to nie znaczy że my musimy pójść w jego ślady.
Jak coś to na mnie i Anetę można liczyć. Chętnie się wybierzemy do dzieciaków.

pozdrawiam..
Najpiękniejsza rzecz to swoje moto mieć
---GS 550 M (Katana) 83' -----> GSXF 750 - 99' ( sprzedany :( )-------> GSF 1250 GT - 09' "Szary Diabeł"
....kom: 667 651 296.....

https://bikepics.com/CI/members/lord_nicon
Maryś
The Real One
The Real One

Post autor: Maryś »

No ja też jestem za wkońcu musimy się wziąść w garść Panowie mało mówić dużo robić.

Pozdrawiam :peace:
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Garth

Post autor: Garth »

sie ma rozumiec ze ja i Agusia bedziemy. z tym ze mamy prosbe. zacznijmy impreze w miare wczesnie rano. 26.12 jest dla mnie dniem szczegolnym, a mianowicie spotykam sie z cala swoja rodzina. teraz mozemy dolaczyc do tego nowy zwyczaj. chcialbym w tym dniu spotykac sie z bractwem i dzieciakami.

jesli zas chodzi o prezenty dla dzieciakow, to niekoniecznie musimy szukac sponsorow, bo z doswiadczenia wiem, ze w tym okresie o nich trudno. sami zostanmy sponsorami. kupmy kazdy cos. jakies frykasy. owoce, ktorych nie jedza zbyt czesto lub wcale. cukierki, a moze zrobimy im mala uczte. nasze kobiety przeciez moga upiec jakies ciasteczka, pierniki, ciasta. my przekazemy zabawki, ktore dostalismy zamiast kwiatow. moze ktos ma po dzieciach jakies zabawki (przypominam, ze pluszaki mozna wyprac w pralce). moze ktos ma nadmiar gotowki i chcialby zakupic jakies malowanki, pisaki, farbki, to sie dzieciakom zapewne przyda, a moze zostaly wlasnym dzieciakom z zeszlego roku.
wszystko mozemy spakowac w dniu kiedy sie spotkamy, rozdzielimy nasze prezenty do najzwyklejszych reklamowek nawet. ewentualnie dokupimy w jakims markecie jak cos nam bedzie brakowalo. stamtad juz wszyscy wyruszymy do domu dziecka.

taki mam plan. jest do zaakceptowania lub modyfikacji.

ja bede napewno, chocbym mial tam sam z Agusia pojechac.
Sylwek76

Post autor: Sylwek76 »

Ja bym cheytnie pojechał ale nie obiecuję...ostatnio bardzo rzadko bywam w domu i własna rodzinka sie nacieszyć musze:)...ale jakbym miał byc to z córeczką Zosią. A może ktoś z Lubina jedzie lub okolic?
Pushkin
Moderator
Moderator

W ośrodku znajduje się 40 dzieciaków, w wieku odpowiednim do prezentów (reszta jest za malutka). Ja oczywiście także jestem gotowy na wycieczkę do Krzydliny. Tak sobie myślałem, że do maskotek można by dorzucić jakieś cytrusy (BTW - licząc, że jedna pomarańcza waży ok 100g, kupując 4 kg owocu każde z dzieci może być obdarowane :) ) oraz słodycze, popakować w świąteczne reklamówki i już.
Później jeszcze tylko trzeba by podjechać i podarować trochę radochy.

Pozdr.
Pushkin
Kom. 506 171 241
Garth

czy wyjazd do domu dziecka w swieta aktualny? potrzebuje taka informacje, gdyz moja Agusia ma w drugi dzien swiat isc do pracy. z drugiej strony darowaliby sobie ludzie chrzest w swieta i ciagniecie fotografa do pracy, gdy on chce dzielic sie radoscia z malymi dziecmi. oburzajace. ha ha ha.
piszcie prosze. bardzo bysmy chcieli jechac ale do tego potrzebujemy towarzystwa waszego no i ewentualnie zmiany terminu na pierwszy dzien swiat, badz zostalby drugi dzien swiat, ale godzina pozniejsza w sensie okolo 15.
Garth

ponawiam zapytanie. czy wyjazd w srode do domu dziecka aktualny? czy sa chetni? Agusia jednak nie musi isc do pracy w srode wiec z samego rana mozemy jechac do krzydliny, czy jakkolwiek to sie nazywa. hi hi hi. czy ktos ma chec jechac? ludzie do ciezkiej cholery dajcie znac co planujemy. to juz za dwa dni.
a moze skoro wam swietA nie pasuja to w najblizsza sobote po poludniu pojedziemy?
Maryś
The Real One
The Real One

Post autor: Maryś »

Damianku to do Dawida by trzeba było ja też już nie wiem w każdym bądź razie ja się piszę narazie innych planów nie mam.
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Pushkin
Moderator
Moderator

Rozumiem, że moderator nie może sobie pozwolić na wolne, ale czasem tak się zdarza, że jeżeli jeden kanał kontaktowy nie umożliwia konwersacji, trzeba spróbować innego. Niestety ostatnio mi się masę obowiązków na głowę zwaliło, praca 23.12 (niedziela handlowa) - żeby na 31.12 wolne mieć, w Wigilię też musiałem pomóc wspólnikowi, a że ludzie szaleją na Święta, to niestety nie miałem możliwości zajrzeć na forum. Wyjazd do Krzydliny nie wypali w te Święta, ponieważ raczej nie można ot tak po prostu wpaść niezapowiedzianym. Jak już wspominałem, mam ciągły kontakt z "Wiosną" i nie ma problemu z zaplanowaniem wyjazdu, tyle, że trzeba wielu rzeczy dopilnować. Wspominałem o przygotowaniu paczek - ja niestety nie jestem w stanie się rozerwać, a nikt nie zgłosił się do pomocy, do tego wypadek Gartha i unieruchomienie auta, nawał moich obowiązków związanych z pracą, do tego kilka problemów organizacyjnych z imprezą Sylwestrową. Niestety - organizacja u nas kuleje, i jeszcze nie wiem, jak temu zaradzić, ale mogę jedynie obiecać, że postaram się coś wymyślić, aby było lepiej.

Pozdr.
Pushkin
Kom. 506 171 241
ODPOWIEDZ