Zimowy sen
Moderator: kicek
Zimowy sen
Panowie coś nasza Brać na Podkarpaciu zapadła w sen zimowy.
Proszę się pochwalić ładował ktoś ostatnio aku? "aktywnie"
Pogoda czasem dopisuje ja osobicie posmigałem dokoła miasta w zeszłym tygodniu było całkiem przyjemnie.
Proszę się pochwalić ładował ktoś ostatnio aku? "aktywnie"
Pogoda czasem dopisuje ja osobicie posmigałem dokoła miasta w zeszłym tygodniu było całkiem przyjemnie.
Re: Zimowy sen
no niestety ale Suza stoi w garażu w domu rodzinnym a ja w Rzeszowie siedzę bez niej...
Pogoda jeszcze niekiedy do jazdy na krótkie trasy by się naddała ale co zrobić jak sprzęt daleko ... jedyna nadzieja to to, że w święta pogoda pozwoli na spacer z moja piękną :moto:
ale jeśli nawet pospacerujemy to to już ostatni spacer tej zimy będzie ... Po świętach oddaje siedzenia do tapicera żeby zrobił mojej malutkiej nowe poszycia, wyciągam aku i pozwolę jej spać (ewentualnie jeszcze kilka innych rzeczy do zrobienia się znajdzie: klocki, płyn Dot4, uszczelniacze do przeglądnięcia, no i łożysko czy cuś tam w skrzyni biegów co mi jeszcze w poprzednim sezonie zaczęło się odzywać).
pozdrawiam
Pogoda jeszcze niekiedy do jazdy na krótkie trasy by się naddała ale co zrobić jak sprzęt daleko ... jedyna nadzieja to to, że w święta pogoda pozwoli na spacer z moja piękną :moto:
ale jeśli nawet pospacerujemy to to już ostatni spacer tej zimy będzie ... Po świętach oddaje siedzenia do tapicera żeby zrobił mojej malutkiej nowe poszycia, wyciągam aku i pozwolę jej spać (ewentualnie jeszcze kilka innych rzeczy do zrobienia się znajdzie: klocki, płyn Dot4, uszczelniacze do przeglądnięcia, no i łożysko czy cuś tam w skrzyni biegów co mi jeszcze w poprzednim sezonie zaczęło się odzywać).
pozdrawiam
Witam Braci
Myślałem już przez chwilę że nikt nie zagląda na nasze Podkarpacie.
Aura kapryśna to fakt u mnie moto w pod ręką więc nie mam problemu jak się tylko cieplej trochę.
Niestety lada dzień siedzonko pojedzie do przeróbki więc też będę uziemiony.
Myślałem już przez chwilę że nikt nie zagląda na nasze Podkarpacie.
Aura kapryśna to fakt u mnie moto w pod ręką więc nie mam problemu jak się tylko cieplej trochę.
Niestety lada dzień siedzonko pojedzie do przeróbki więc też będę uziemiony.
-
- Moderator
- Województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Ja to niestety jak jest pogoda to nie mam czasu, żeby troszke pośmigać. Trzeba czekać do wiosny
ByłGSR 600A K7 + IXIL
Jest Tiger 1200 Rally Pro
TEL. 608-284-938
Jest Tiger 1200 Rally Pro
TEL. 608-284-938
Zima teraz tylko narty, moto sobie stoi tylko aku w pokoiku mi przypomina ciodziennie co czeka na wiosne. Narazie jednak ciesze sie jak robi sie bialo narty tez fajna frajda
no i stało się pogoda dopisuje...może zimno ale za to suchy asfalt i nie ma żadnych opadów.
Pierwsze kilometry tej zimy już za mną :moto: wczoraj 20 km zrobiłem. Dziś ruszam pokonywać następne i walczyć z zimnem :twisted:
W takich chwilach marzę o podgrzewanych manetkach
pozdrawiam
Pierwsze kilometry tej zimy już za mną :moto: wczoraj 20 km zrobiłem. Dziś ruszam pokonywać następne i walczyć z zimnem :twisted:
W takich chwilach marzę o podgrzewanych manetkach
pozdrawiam
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
witam z pomorskiego
taki odważny nie jestem śmiganie o tej porze troche ryzkowne jest,ale do odważnych świat ...........
u mnie aku i moto w ciepłym pomieszczeniu i ma jak u mamy za piecem
,a odwiedze piękne nasze góry i będe śmigajacy inaczej :snieg: :snieg: :snieg: i narty
pozdrawiam
taki odważny nie jestem śmiganie o tej porze troche ryzkowne jest,ale do odważnych świat ...........
u mnie aku i moto w ciepłym pomieszczeniu i ma jak u mamy za piecem
,a odwiedze piękne nasze góry i będe śmigajacy inaczej :snieg: :snieg: :snieg: i narty
pozdrawiam
cz350,jawa350, cz350 długo nic i GSX 750F,GSXR600 K7
hayabusa 1300 K7
jurand7@zipnet.com.pl
509864499 /B Rh+
hayabusa 1300 K7
jurand7@zipnet.com.pl
509864499 /B Rh+
Zima słaba, ale dzisiaj rano ciężko było spod bloku wyjechać na 4 kołach.
A moto stoi rozebrane w garażu na części - reflektor rozłożony do czyszczenia, reszta czeka na wymianę łańcuszka rozrządu, regulacje zaworów i gaźników. I okazało się, że do spawania nadaje się gmol i miejsce gdzie gmol do ramy się przykręca.
To chyba tyle z zimowej relacji...
Aha. Akumulator ładowałem - ale prostownikiem
A moto stoi rozebrane w garażu na części - reflektor rozłożony do czyszczenia, reszta czeka na wymianę łańcuszka rozrządu, regulacje zaworów i gaźników. I okazało się, że do spawania nadaje się gmol i miejsce gdzie gmol do ramy się przykręca.
To chyba tyle z zimowej relacji...
Aha. Akumulator ładowałem - ale prostownikiem