co myslicie o tym oleju

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Alucard

co myslicie o tym oleju

Post autor: Alucard »

Quaker State 10W40 czy warto go lac.. ? bo mam tano dostęp do niego... ale czy dobry by był dlla mojej 600F.. ?:|
jaca

Post autor: jaca »

czy to jest olej motocyklowy :?: :?: wiem , że to są oleje samochodowe :!:
Alucard

Post autor: Alucard »

Olej przeznaczony dla motocykli... podobno dobre oleje ale.. wole zapytac...
jaca

Post autor: jaca »

ogólnie olej jest znany i renomowany, więc jeżeli jest przeznaczony do moto, to myślę, że powinien być ok. :!:

pozdro,

jaca
KROPEK
Moderator
Moderator
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polubił posty: 19
Otrzymane Polubienia: 36

Post autor: KROPEK »

Powiem tak, tylko motul i nie kombinuj zaoszczędzisz pare zyli a stracisz parę stówek (minimum). Moim zdaniem to nie popłaca . Na dodatek w naszej bogatej kopalni wiedzy czyli Forum , był juz poruszany ten temat !!
Pozdro !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
prymek

Post autor: prymek »

Najlepszy olej na swiecie do fur podobnie jak pennzoil! Lalem go do auta jak byl w Polsce! Do nowego dawali 100 000 km(niestety nie zdazylem sprawdzic -zamienilem na dzide) gwary na silnik (o ile wymieniales tylko na ten olej)!Co do moto to nie wiem? Obecnie oleje QS pod marka szwajcarska Midland! Ja lalem do swojego full syntetyki Shell Advance i Larssona!Ten pierwszy dlugo przezroczysty z drugim gorzej! Chce teraz sprobowac amerykanskiego Bel Ray`a!
Pzdr
prymek
P.S. Ten co ostatnio kupowales kolego z miasta na dolewke to byl chyba szwajcarski Motorex? hmmm!
Darek
Śmigający inaczej...
Województwo: świat i okolice

Post autor: Darek »

Witam. Potwierdzam to co pisze KROPEK ,tylko Motul .Kiedyś miałem wlany Aral 20w50,moto sie grzało coś klekotało,różne diagnozy i wydana kasa.
XJR 1300 na ohlinsah
ODPOWIEDZ