Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Byliśmy, syte jadło zjedliśmy i zimnym piwem popiliśmy
Dzięki serdeczne za mile spędzony czas i do następnego spotkania (tym razem maestro został wytypowany Garth, drogą oczywiście demokratycznego głosowania ).
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Dzięki Wrocławianie (i nie tylko) za mile spędzone 25 godzin w stolicy Waszego województwa. Bardzo mi sie podobało w ciągu dnia :photo: jak i w nocy :photo:
Szczególne THX dla Jacka za rolę przewodnika (oraz wykładu na temat :photo:) i dla Magdy & Nikosia za :zzz2: a całej reszczcie za przybycie do piramidy i wspołne :piwko2:
Jak już zapowiadałem: Ja tam jeszcze wróce :mrgreen: bo Wrocław wieczorem aż tętni życiem.
Ps. Veni, Vidi bez Vici, czyli mowa o Yogurt'cie którego spotkaliśmy na moto :shock: pod Kanajpką "Od Zmierzchu do Świtu"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Krótko i na temat:
Dziękuję wszystkim za spotkanko
Szczególne podziękowania dla Madzi i Nikosia za cierpliwość, liczne telefony, podwózkę zamroczonego. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś zręważować za Waszą życzliwość
Madzia i Nikoś do zobaczenia w lutym oby tylko pogoda dopisała
My również dziękujemy za spotkanie i miło spędzone chwile. Oczywiście było super ... zarówno w Piramidzie jak i pozostałych lokalizacjach ...
Dziękujemy wszystkim i do zobaczenia... ale teraz na to wygląda że w Wałbrzychu ...
pozdr...
Najpiękniejsza rzecz to swoje moto mieć
---GS 550 M (Katana) 83' -----> GSXF 750 - 99' ( sprzedany )-------> GSF 1250 GT - 09' "Szary Diabeł"
....kom: 667 651 296.....
gsf1200s pisze:Niestety nie miałem tej przyjemności spędzić z wami czasu więc może jakieś postkanie po "Nowym Roku" w województwie??
Już wcześniej o tym trochę wspominaliśmy. Następne spotkanie w lutym będzie najprawdopodobniej w Wałbrzychu, będziemy się wbijać Garthowi na chatę :):).... Dokładniejsze informację na pewno jeszcze będą zapodane na forum....
pozdr...
Najpiękniejsza rzecz to swoje moto mieć
---GS 550 M (Katana) 83' -----> GSXF 750 - 99' ( sprzedany )-------> GSF 1250 GT - 09' "Szary Diabeł"
....kom: 667 651 296.....