Smiganko dziś 10.02.
Moderator: KROPEK
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
Smiganko dziś 10.02.
Kto polata dzisiaj? Stacja benzynowa w Strzyzawie za Fordonem godz 11.30.Dołancza się Toronto i chyba okolice.
XJR 1300 na ohlinsah
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Re: Smiganko dziś 10.02.
Ja niestety jeszcze z miesiąc przerwy mam, lewy obojczyk coś dalej szwankuje i jak na razie jeżdżenie nie wskazane. Tylko pozazdrościć bo pogoda jest ok.
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Siema pośmigałem dziś ale z dzieciakami na rowerku, było nie było 1 ślad. Sory jednak za późno zerknąłem na stronkę!!
Pozdro
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
helooo !!
szkoda ze takie późne info a miałem tez ochotę i udało sie
po 16:00 jak Darek kończył to samotnie objazdówkę zrobiłem
i w sumie pierwsze 94 km w 2008 zrobione odwiedziny tu i ówdzie,
KROPKA tez udało sie odwiedzić i herbatkę wypić.
ps. takiego wyjazdu trzeba mi było samopoczucie od razu lepsze :angry_smile:
i będzie jeszcze okazja, mamy cały 2008 (sezon) :hahaha:
Maszyna wracaj do zdrowia
szkoda ze takie późne info a miałem tez ochotę i udało sie
po 16:00 jak Darek kończył to samotnie objazdówkę zrobiłem
i w sumie pierwsze 94 km w 2008 zrobione odwiedziny tu i ówdzie,
KROPKA tez udało sie odwiedzić i herbatkę wypić.
ps. takiego wyjazdu trzeba mi było samopoczucie od razu lepsze :angry_smile:
i będzie jeszcze okazja, mamy cały 2008 (sezon) :hahaha:
Maszyna wracaj do zdrowia
[
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
A ja sie wczoraj zabrałem za mały przegląd techniczny sprzętu:)
No i przed godziną skończyłem:)
Mam nowe wszystkie płyny, zrobioną regulacje zaworów, EXUPa, nowe klocki hamulcowe, wodziki i zębatki 2giego biegu niedługo lampa od 1000 K4 i owiewka dolna. Zapomniałbym o tylnej oponie. Takze mam nadzieję ze niebawem wszyscy polatamy. Bo pogoda zaczyna nam sprzyjać:)
No i przed godziną skończyłem:)
Mam nowe wszystkie płyny, zrobioną regulacje zaworów, EXUPa, nowe klocki hamulcowe, wodziki i zębatki 2giego biegu niedługo lampa od 1000 K4 i owiewka dolna. Zapomniałbym o tylnej oponie. Takze mam nadzieję ze niebawem wszyscy polatamy. Bo pogoda zaczyna nam sprzyjać:)
Ostatnio zmieniony ndz, 10 lut 2008, 22:06 przez Bidziu, łącznie zmieniany 1 raz.
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
Bidziu ,Toz to kapitalka :shock: ,pełen podziw.
Info o wypadzie troche za puzno,ale sam dostałem na 2 godziny przed.I pogoda do końca nie pewna była.Do następnego
Info o wypadzie troche za puzno,ale sam dostałem na 2 godziny przed.I pogoda do końca nie pewna była.Do następnego
XJR 1300 na ohlinsah
-
- BS Brother
- Kontakt:
No Bidziu jak Ty to złożyłeś w jeden kawałek to ja nie wiem, mi by pewnie z tego z dwa motocykle wyszły:D Do zdrowia wracam ale powoli powoli ale zbliża się czas że trzeba będzie wspólny przejazd zrobić na rozpoczęcie sezonu. Ale to jeszcze trochę cieplej niech się zrobi kości się do końca zrosną i wio
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
tel.607274842
-
- BS Brother
No pięknie Bidziu, pełen szacunek. To może ja też się usprawiedliwię, dlaczego mnie nie było, chociaż przy Twoim zakresie prac to mój warsztacik wygląda skromniutko....
Właśnie w sobotę zabrałem się za regulację zaworów, jeszcze nie skończyłem, bo mnie grypa dopadła. Ale mam nadzieję skończyć w najbliższy weekend, wtedy będę bardziej mobilny i mam nadzieję trochę sobie pojeździć.
EDIT: przed chwilą słyszałem w radiu, że zima wraca. Ale może to tylko plotki ? :|
Właśnie w sobotę zabrałem się za regulację zaworów, jeszcze nie skończyłem, bo mnie grypa dopadła. Ale mam nadzieję skończyć w najbliższy weekend, wtedy będę bardziej mobilny i mam nadzieję trochę sobie pojeździć.
EDIT: przed chwilą słyszałem w radiu, że zima wraca. Ale może to tylko plotki ? :|
Szary Bandit 1200S K4 (nie ma to jak olejaki !)
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
Nie miałem czasu pisać, ale następnego dnia jeździłem (...) jednoślad jeszcze bez lampy i na gume szła na dwojce więc wsio dobrze zrobione. Czekam na owiewke z plastbikeu (miesiąc lenie już ją robią) ale tak to bywa, pod koniec tygodnia ma być, wyrzeźbie jakieś ładne uchwyty z aluminium, pomaluje ją ładnie i będe gotów na takie spontany. Do tego czasu pewnie większośc z Was też już sprzęty przygotuje! :twisted: Oby nam tylko pogoda sprzyjała.
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA