Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
HEELOŁ :mrgreen:
Ja z Majkelem już w domciu Dziękujemy za imprezę miłym Towarzyszom i Towarzyszkom z BS :twisted:, a Oli i Bartusiowi za udostępnienie łóżeczka i pokoju dzieciaczka.
Co złego to nie my :aniolek:
Ps. Podróż powrotna nie obyła się bez atrakcji :crime: : w pociągu dwa przedziały za mną, jakiemuś kolesiowi chcieli zwinąć portfel z 1000 zł :shock: Była milicja, sokiści i ....akcja !!
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było.... Czarny Bandit 600S ... i to też już było.... Na razie leżę i pachnę ....
Jako, że dopiero teraz mi się udało tu dotrzeć... więc teraz bardzo dziękujemy z Monią za imprezkę i za przygotowanie wszystkiego.
Dziękuję również wszystkim twardym kobiałkom które wysiedziały z nami prawie do 5 rano :mrgreen:
Niektórzy Panowie powinni się wstydzić lichej formy.... doradzam więcej treningów :twisted:
Widzę, że pewien osobnik został już odbanowany
I znów na 2oo... oficjalny powrótBANDZIORA!!!! BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
Co prawda to prawda, zenada z tym piciem, doslownie pare osob umie to robic, wiecej treningow wiecej!!! Impreza rewealcja kac okrutny dopiero teraz dochodze do siebie po dwoch dniach alkoholowego ciagu..ech..slaby ze mnie przyklad dla mlodziezy:) Dostane order za wybitne zaslugi w alkoholizowaniu bractwa. Kto nie byl niech zaluje, nie zobaczyl IXiego w nowym makijazu, nie zobaczyl peiknego tnca qgla i kacala..i wiele wiel innych atrakcji. Muzyka byla boska - wreszcie przestaje rzadzic dyktat disco polo:P zaczynamy grac muzyke godna motocyklistow:) Gitary, rock, hard rock to jest to co lubimy amen:)
POzdrawiam jeszcze prawie w zaswiatach. Bractwo to naprawde potega..wspaniali ludzie, swietnie sie mozna wspolne zabwawic..