2008.03.08 icm prawde Ci powie?
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: -
Re: 2008.03.08 icm prawde Ci powie?
To i ja podziękuję za super przejażdżkę. Wreszcie rozpocząłem sezon na dobre. Litra co prawda nie dosiadłem ale przecież mogę go teraz zrobić dla uczczenia pierwszej eskapady :cheers:
P.S. Koleżanka "MiD'ówka" też bardzo zadowolona z jazdy i całego towarzystwa.
P.S. Koleżanka "MiD'ówka" też bardzo zadowolona z jazdy i całego towarzystwa.
Ostatnio zmieniony ndz, 9 mar 2008, 19:41 przez Darek_Gixer, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647
I ja chce podziękować za świetnie spędzoną niedziele , w sumie 256km zaliczone .
PS. Jarek powiem Ci krótko „ a nie mówiłem że litr to litr ”
PS. Jarek powiem Ci krótko „ a nie mówiłem że litr to litr ”
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
a co dopiero jak bys przekroczyl 6000 obrotow? normlanie bys juz nie jadl, nie palil, nie pil tylko zbieral na litra :twisted: :jezyk:Kudłaty pisze:PS. Jarek powiem Ci krótko „ a nie mówiłem że litr to litr ”
ktory odcinek?Mar pisze:Chyba dzisiejszy jeden odcinek trasy stanie regula podczas przelotow
litr jest litr, ale przesadzacie obywatelu, skuterkiem dalem rade sie trzymac Studiego :angry_smile:Kacal pisze:Jarek ja nie jezdziłem litrem ale tez chyba pomine 3/4 bo dzis goniłem goniłem goniłem i tylko ciebie widziałem a litry jak kamien w wode heheh
Pozdro1000 :mrgreen:
taka jazde to Emil lubi :mrgreen:
Studi na prezydenta :angry_smile:
bo reszta nie wie, dzisiaj Studia zaczal kampanie - pierwsza obietnica /o ktorej pewnie zapomni jak go wybiora/ jeden dzien (tylko nie sprecyzowal czy w roku, w miesiacu, w dekadzie,..) bedzie bez samochodu (czyli do ruchu po drogach dopuszczone beda tylko motocykle, skutery, rowery, furmanki, piesi itp :lol: )
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Ja słyszałem dokładnie, jeden dzień w tygodniu, Sobota od godziny 12 do 19 :twisted:Emil pisze:
bo reszta nie wie, dzisiaj Studia zaczal kampanie - pierwsza obietnica /o ktorej pewnie zapomni jak go wybiora/ jeden dzien (tylko nie sprecyzowal czy w roku, w miesiacu, w dekadzie,..) bedzie bez samochodu (czyli do ruchu po drogach dopuszczone beda tylko motocykle, skutery, rowery, furmanki, piesi itp :lol: )
Dzięki za kolejną super niedzielę
Emil :idea: ale nas bylo dwoje i z tego co widziałam Studi dzisiaj nie wbijał ostatnich dwóch biegówEmil pisze: litr jest litr, ale przesadzacie obywatelu, skuterkiem dalem rade sie trzymac Studiego :angry_smile:
taka jazde to Emil lubi :mrgreen:
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Otrzymane Polubienia: 15
jego lęki mnie nie interesuja :lol:Kari pisze:i z tego co widziałam Studi dzisiaj nie wbijał ostatnich dwóch biegów
czyli twierdzisz, ze Twoja masa tak go spowolnila ze 600tka bez problemu dotrzymywalem mu kroku? hmm, no dobra, to ja wycofuje swoje stwierdzenie :hahaha: :jezyk:Kari pisze:Emil :idea: ale nas bylo dwoje
PS. ale spamerstwo nam sie rozwinelo
pozdrawiam,
Emil
Emil
hehe na to bym nie liczyła Po prostu Studi zwracal uwagę na jadącego jako ostatni w kolumnieEmil pisze: czyli twierdzisz, ze Twoja masa tak go spowolnila ze 600tka bez problemu dotrzymywalem mu kroku?
haha, ciekawa dyskusja
nie spieszylem się, ponieważ nie chcialem narazić Kariny na utratę komfortu jazdy - z uwagi na duży pęd powietrza...
dlatego jechałem z dozwoloną przepisami prędkością...
czuwaj
ps.
Jarek - dogadamy się
nie spieszylem się, ponieważ nie chcialem narazić Kariny na utratę komfortu jazdy - z uwagi na duży pęd powietrza...
dlatego jechałem z dozwoloną przepisami prędkością...
czuwaj
ps.
Jarek - dogadamy się
-
- BS Brother
ja nie zdążyłem dojechać do Was z Zakopca pewnie dlatego że puszką jechałem
zaraz sobie za to pojeżdżę (chociaż jest 10.30 i mgła się nie może podnieść)
zaraz sobie za to pojeżdżę (chociaż jest 10.30 i mgła się nie może podnieść)
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+