25.04 - 04.05 wyjazd urlopowy do Czarnogóry

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

ODPOWIEDZ
Garth

25.04 - 04.05 wyjazd urlopowy do Czarnogóry

Post autor: Garth »

jak w temacie. wykupujemy wlasnie miejsca noclegowe w czarnogorze. wyjazd na moto wraz z kobietami naszymi kochanymi.
kosztuje to niewiele bo z 170 zl za 5 nocy.

ja z Agusia jedziemy. z nami jeszcze kilka moto. oczywiscie samochodami tez mozna, nie krepujcie sie.

po szersze informacje prosze sie usmiechac do ausidera. to on na szczescie to organizuje. ja przyznaje szczerze, nie dalbym rady. chyle czola przed nim. powaga.

pozdrawiam
Pastor
Zmieniacz Żarówek
Województwo: -

Re: 25.04 - 04.05 wyjazd urlopowy do Czarnogóry

Post autor: Pastor »

Więcej szczegółów proszę 8) chętnie bym się podłączył. Mam nadzieję, że zdrówko pozwoli zwiedzić Czarnogórę w tym sezonie :moto: gdzie i do kiedy rezerwacja noclegu? To jest hotel czy bungalow? Pytam o to czy można spać blisko konia? Przytulić się blisko kobyły i zasnąć 8)
CENTROWANIE KÓŁ, SERWIS ZAWIESZEŃ
PASTOR GARAGE
Garth

Post autor: Garth »

miejsca mozna rezerwowac jeszcze. szczegoly noclegu poczytaj na stronie http://www.czarnogora.webpark.pl
bedziemy mieszkali w willi adriatika. po blizsze szczegoly zwroc sie do AUTSIDERA, to on to wszystko trzyma w kupie.
autsider0412

Post autor: autsider0412 »

Witam
jak w temacie wybieramy się do Czarnogóry ale mamy zamiar zwiedzić również Chorwację Albanię oraz jak czas pozwoli to może w drodze powrotnej Bośnię i Chercegowinę
W planach był wyjazd 9 osób na 5 moto lecz jeden z kumpli nieoczekiwanie odpadł z wycieczki z powodu zatarcia wału korbowego w swoim moto , w związku z tym mamy wolne jedno miejsce w apartamencie koszt jego to 170 zł z 5 dni .Czy jest ktoś chętny do zajęcia tego miejsca??? Jeżeli tak to proszę o szybkie info na tele lub na priv
pozdro
ODPOWIEDZ