2008.04.13 Lublinring
Moderator: Shenson
Re: 2008.04.13 Lublinring
Wolf pod koniec sezony 2007 płacilismy po 35 zł od łebka za tor. + około 200 na paliwo zależy kto jak pałował moto.
Co do klocków to raczej się nie martw... Początki na torze raczej nie wymagają katowania chebli. Raczej wolna techniczna jazda w zakrętach i lekki stresik o położenie moto... :mrgreen:
pozdro
Co do klocków to raczej się nie martw... Początki na torze raczej nie wymagają katowania chebli. Raczej wolna techniczna jazda w zakrętach i lekki stresik o położenie moto... :mrgreen:
pozdro
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
Mam nadzieje, ze w drodze powrotej zbyt duzego tempa nie narzucilem Bo pewien niedosyt po tej namiastce toru mi pozostal. Owszem, poskrecac gdzie jest, ale jezdzic non-stop na 2-gim biegu to troche malo. Super rozgrzewka przed sezonem, no i mam nadzieje ze mam super zdjecia bo nagranie z kamerki trwa 14 sekund i konczy sie w momencie kiedy wyjezdzam na tor! Wylaczyla sie pierdzielona!!... Dzieki smiganko, wlasnie tego bylo mi trzeba.
Ostatnio zmieniony ndz, 13 kwie 2008, 19:25 przez EvilD, łącznie zmieniany 1 raz.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
<----|========================
<----'
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 14
to Lublin a nie Poznan, Twoje klocki sa bezpieczne (no i nawet w Poznaniu trzeba na prawde sie postarac zeby zjechac seryjne klocki)
teraz zrzuta byla standardowa, 60zl, mimo ze bylo 26maszyn :evil:
ps. Qugel zdezerterowal :[
teraz zrzuta byla standardowa, 60zl, mimo ze bylo 26maszyn :evil:
ps. Qugel zdezerterowal :[
nie, tylko do Lublina mialem spalanie 5.5 a z powrotem prawie 10EvilD pisze:Mam nadzieje, ze w drodze powrotej zbyt duzego tempa nie narzucilem
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- BS Brother
- Kontakt:
ja dawałem radę, a prawie całą drogę jechałem tuż za Antonim więc tempo było jak dla mnie akuracik
smiganie bylo zajebiste, jedno pytanie - kiedy znowu?
myślę, że do tej pory już wiesz ze masz zajebiste zdjecia evild
smiganie bylo zajebiste, jedno pytanie - kiedy znowu?
myślę, że do tej pory już wiesz ze masz zajebiste zdjecia evild
wypad udany w 100%
jazda po torze w sam raz zeby sie rozruszac po zimie
cos czuje ze jutro zakwasy beda niemilosierne
tempo powrotu bardzo dobre, choc musze przyznac momentami wialo calkiem niezle
dzieki za wspolne smiganie i juz czekam na kolejny wypad
jazda po torze w sam raz zeby sie rozruszac po zimie
cos czuje ze jutro zakwasy beda niemilosierne
tempo powrotu bardzo dobre, choc musze przyznac momentami wialo calkiem niezle
dzieki za wspolne smiganie i juz czekam na kolejny wypad
My z Jaz też wrócilśmy. Tempo spokojne 1,6 na buziku i nie więcej. Ale faktem jest, że wiaterek nie pomagał.
Dzięki za śmiganko. Traktuję jako rozgrzewkę i możliwość rozciągnięcia kombi.
Czekam na zdjęcia.
Dzięki za śmiganko. Traktuję jako rozgrzewkę i możliwość rozciągnięcia kombi.
Czekam na zdjęcia.
-
- BS Brother
Jeszcze dziś foty będą wysłane do BSowej galerii. Jeżeli ktoś będzie chciał konkretne zdjęcia w lepszej rozdzielczości, to dajcie znać na PW/maila/gg.
Dziękuję za fajnie spędzony dzionek. Wczoraj się przekonałam, że bycie plecakiem też wymaga sporo wysiłku, bo inaczej nie miałabym dziś takich zakwasów :mrgreen: Tylko nie wiem skąd ta przypieczona słońcem twarz się wzięła :okularnik:
Emil, już któryś raz z kolei, jestem Ci wdzięczna za męczenie mnie na gg różnymi dziwnymi pomysłami Ty to masz dar przekonywania! Jazda z Tobą po torze to niezapomniane Przeżycie :mrgreen:
Gwizdek, dziękuję za wspólne śmiganie na o wiele wygodniejszym od Gixery moto Dobrze, że nie próbowałeś doganiać w drodze powrotnej tych wariatów, bo to wiatrzysko było mało przyjemne. Hehe, ciekawe jest to, że jak zaczęliśmy się zbliżać do Wawy, to nagle za nami znalazła się niebiesko-biała Gixera
Aha, a czy Wy to tak zawsze w mieście zostawiacie tył ekipy, który nie ma pojęcia, jak dotrzeć na miejsce, a utknął na czerwonym świetle i nie widzi już Was na horyzoncie ?? :roll:
Dziękuję za fajnie spędzony dzionek. Wczoraj się przekonałam, że bycie plecakiem też wymaga sporo wysiłku, bo inaczej nie miałabym dziś takich zakwasów :mrgreen: Tylko nie wiem skąd ta przypieczona słońcem twarz się wzięła :okularnik:
Emil, już któryś raz z kolei, jestem Ci wdzięczna za męczenie mnie na gg różnymi dziwnymi pomysłami Ty to masz dar przekonywania! Jazda z Tobą po torze to niezapomniane Przeżycie :mrgreen:
Gwizdek, dziękuję za wspólne śmiganie na o wiele wygodniejszym od Gixery moto Dobrze, że nie próbowałeś doganiać w drodze powrotnej tych wariatów, bo to wiatrzysko było mało przyjemne. Hehe, ciekawe jest to, że jak zaczęliśmy się zbliżać do Wawy, to nagle za nami znalazła się niebiesko-biała Gixera
Aha, a czy Wy to tak zawsze w mieście zostawiacie tył ekipy, który nie ma pojęcia, jak dotrzeć na miejsce, a utknął na czerwonym świetle i nie widzi już Was na horyzoncie ?? :roll:
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
Ale zazdroszczę.... ja musiałem zrezygnować i jechać do pier.... pracki :evil:
A tak się na to napaliłem.....
A tak się na to napaliłem.....
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 14
cos ktos tutaj wrzucil http://onebyone.kylos.pl/LU/
pozdrawiam,
Emil
Emil
No wyjazd był rewelacyjny, dobry komplet, pogoda nie zawiodła, każdy wrócił wyjeżdżony i najedzony
Czekam na kolejny.
Czekam na kolejny.
-
- BS Brother
Zdjęć trochę jest za dużo, żeby je do galerii wysyłać, bo byśmy czekali bardzo długo na publikację. Picasa wygrała:
http://picasaweb.google.pl/kasia.jos/LublinBS
Antoni, Kzabor i Gwizdek, czy nadal chcecie to w jeszcze lepszej rozdzielczości (o jakieś 70%, w Picasie jest 1600x1200)? Jeżeli tak, to poproszę o numery zdjęć.
Miłego oglądania :mrgreen:
http://picasaweb.google.pl/kasia.jos/LublinBS
Antoni, Kzabor i Gwizdek, czy nadal chcecie to w jeszcze lepszej rozdzielczości (o jakieś 70%, w Picasie jest 1600x1200)? Jeżeli tak, to poproszę o numery zdjęć.
Miłego oglądania :mrgreen:
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
Wobec zalewu prozb o zdjecia, zamieszczam kilka fajnych tutaj - niestety narazie nie mam czasu na przygotowanie fotorelacji, a zwlaszcza opisow zdjec. Jest ich ponad 400 w rozdzielczosci 3872x2592px - na A3 jak znalazl do tego antyrama 30x40 za 11.5zl i mamy piekna ozdobe Praktycznie kazdy z nas kto byl, ma kilka ostrych, ladnych fot.
W weekend przekaze marny'emu zdjecia (zmniejszone) do uploadu na serwer, zeby kazdy mogl pobrac.
kliknij na ikonke, zeby powiekszyc
Wyrazy uznania prosze przekazywac na konto numer 71 1140 2004 0000 3302 3034 0861
A tak na powaznie - jesli ktos z wdziecznosci pomoze mi splacic kredyt za sprzet foto, to ja tez bede szczesliwy, kazda kwota sie liczy
co do fotorelacji - jesli znajdzie sie ktos chetny do opisywania zdjec, to chetnie pojde na wspolprace
pozdrawiam
W weekend przekaze marny'emu zdjecia (zmniejszone) do uploadu na serwer, zeby kazdy mogl pobrac.
kliknij na ikonke, zeby powiekszyc
Wyrazy uznania prosze przekazywac na konto numer 71 1140 2004 0000 3302 3034 0861
A tak na powaznie - jesli ktos z wdziecznosci pomoze mi splacic kredyt za sprzet foto, to ja tez bede szczesliwy, kazda kwota sie liczy
co do fotorelacji - jesli znajdzie sie ktos chetny do opisywania zdjec, to chetnie pojde na wspolprace
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt, 15 kwie 2008, 00:00 przez Boogie, łącznie zmieniany 6 razy.