Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Qgel... umyj kanapę od moto...w okolicy jajek... i przemaluj :lol: podobno w tym kolorze GSR-y są o 1,5 tyś zł tańsze od pozostałych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Marny szacun za wydech... szkoda, że nie mogłem zostać jak smigałeś :twisted:
Coś tam jeszce było o jakiejś kastracji moto... Qgel o co to chodziło pamiętasz ? :mrgreen:
no wcale Ci sie nie dziwię, na GSXRce w jeansach :angry_smile:
No wiesz, dostałem informację, że spotkanie, że stare miasto, że delikatna posiadóweczka.
Mój kombinezon jest jednoczęściowy więc pomyślałem, że wygodniej mi będzie ubrać się bardziej delikatnie...
Wygodniej było na pewno, ale czy cieplej to już niekoniecznie.
no qugel co z tym kastratem, pamietasz?? :mrgreen:
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400 Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa KTM990Adventure http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069
a z tym kastratem miałem nowy temat zakładać, ale odpuszczę i napiszę w tym chodziło o podpis Emila
ma tam jeszcze w podpisie litra a został mu tylko 0,6 z tamtego litra (niebieski wyjec :mrgreen: ) czyli poprostu kastrat :lol: - bez urazy Emil ale GSXR1000 z podpisu trzeba zmienić
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
Ciśnienie mi sie tylko wczoraj podniosło :evil:
Sobota lub niedziela albo też i sobota i niedziela murowana na śmiganie! Olej wymieniony, kabelki poskręcane, więc nie ma bata!
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
adu pisze:Ciśnienie mi sie tylko wczoraj podniosło :evil:
Sobota lub niedziela albo też i sobota i niedziela murowana na śmiganie! Olej wymieniony, kabelki poskręcane, więc nie ma bata!
Co Ty nie wiesz, że Fredek jest niezawodny :angry_smile: Adu zobaczyła Twojego DLa i już ciśnienie 220 :angry_smile:
adu pisze:Sobota lub niedziela albo też i sobota i niedziela murowana na śmiganie! Olej wymieniony, kabelki poskręcane, więc nie ma bata!
To jesteśmy umówieni :mrgreen: i nie ma wykrętów, romantycznych spacerków, trzymania się za rączki, kolacyjek i późniejszych przyjemności... Albo Marcin plecakuje albo spędza weekend sam :angry_smile:
Motek poprostu stał sobie w tym czasie grzecznie na podwórku. Tym razem przyjechaliśmy katamaranem, ale następnym razem już na pewno na moto! :twisted: :mrgreen:
A w sobotę i w niedzielę to na bank jeździmy!!! :mrgreen: ihaaaaa
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T