Qgel, zawsze możesz powiedzieć, że czego nie pamiętasz tego nie byłoqgel pisze:nie potwierdzam i nie zaprzeczamKari pisze: :mrgreen: oj było prawda Qgelku?
"chodź Kari na górę bo mamy mało czasu"
(mam odwagę to napisać, bo Studi był blisko i wie, że wszystko zostaje w rodzinie )
Sobotnie śmiganie - 26-04-08
Moderator: Shenson
Re: Sobotnie śmiganie - 26-04-08
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
qgel pisze:nie potwierdzam i nie zaprzeczamKari pisze: :mrgreen: oj było prawda Qgelku?
"chodź Kari na górę bo mamy mało czasu"
(mam odwagę to napisać, bo Studi był blisko i wie, że wszystko zostaje w rodzinie )
No i weź bądź dobra dla chłopa :twisted:
No to Studi do następnego spotkania
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było....
Czarny Bandit 600S ... i to też już było....
Na razie leżę i pachnę ....
tel. 721-25-75-25
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było....
Czarny Bandit 600S ... i to też już było....
Na razie leżę i pachnę ....
tel. 721-25-75-25
Rozmowa nam od tematu odbiegła :brwi:
Wracając, jesteśmy umówieni jutro o godz. 11:00 w Polandzie, a później obieramy kurs na Łódź
W razie co na kom...
Wracając, jesteśmy umówieni jutro o godz. 11:00 w Polandzie, a później obieramy kurs na Łódź
W razie co na kom...
A napiszcie proszę o której planowany jest powrót... ?? mam jutro wieczorem kawalerskie kumpla :twisted: więc chciał bym wiedzieć.
Grudi
Grudi
Grudi, nie zamierzamy długo siedziec w Łodzi, do obejrzenia dwa sprzęty i wracamy
Szczęśliwi nie jechaliśmy na marne. Oprócz śmiganka w dobrym towarzystwie przy pięknej pogodzie nabyliśmy nowego czarnego rumaka Wakacje na 2oo są coraz bliżej - Espańa que bien
Dziękuję za obstawę BS, na szczęście nikt się nie zgubił mimo zapiętej 6
Zadowolony i zmęczony - szybki przelot w doborowym towarzystwie
Było SUPER, bandziorek się wykazał: potrafi 2 z przodu pokazać :lol:
Apropo zapiętej 6tki... ja tyle razy próbowałem zapiąć 7kę, że chyba ją sobie zamontuję :lol:
Było SUPER, bandziorek się wykazał: potrafi 2 z przodu pokazać :lol:
Apropo zapiętej 6tki... ja tyle razy próbowałem zapiąć 7kę, że chyba ją sobie zamontuję :lol:
no i jak, zamowiliscie w koncuw lodzi?Kari pisze:Szczęśliwi nie jechaliśmy na marne. Oprócz śmiganka w dobrym towarzystwie przy pięknej pogodzie nabyliśmy nowego czarnego rumaka Wakacje na 2oo są coraz bliżej - Espańa que bien
Dokładnie, wyjazd do Łodzi się opłacał, nowy DL rocznik K7 (przebieg 0) z wszystkimi możliwymi dodatkami - hadnbary, gmole GIVI, kufry boczne i centralne maxi GIVI + stelaże - nie dobiliśmy dzisiejszej promocyjnej ceny z PP.
-
- Śmigająca po niebiańskich trasach
- Województwo: mazowieckie
bardzo dziekuje za dzisiejszy wypad przejazdzka w milym towarzystwie to jest to
teraz czas na piwko
teraz czas na piwko
pozdrawiam,
Antoni
GSX-R 1000 K5
Antoni
GSX-R 1000 K5
no to, bedziemy gratulowac po odbiorze!!!Kari pisze:Dokładnie, wyjazd do Łodzi się opłacał, nowy DL rocznik K7 (przebieg 0) z wszystkimi możliwymi dodatkami - hadnbary, gmole GIVI, kufry boczne i centralne maxi GIVI + stelaże - nie dobiliśmy dzisiejszej promocyjnej ceny z PP.
Po odbiór też możemy polecieć. Tylko komu Studi na plecach wsiądzie... :mrgreen:
No i z Olą na pokładzie poczułem troszkę brak koników. Więc pewnie w przyszłym sezonie trzeba coś pomyśleć.
Dzięki za wspólne latanie.
No i z Olą na pokładzie poczułem troszkę brak koników. Więc pewnie w przyszłym sezonie trzeba coś pomyśleć.
Dzięki za wspólne latanie.