Borsk
Moderator: FUTEK
-
- The Real One
- Województwo: mazowieckie
- Otrzymane Polubienia: 1
Borsk
Myślę, że powoli będzie trzeba organizować grupę wyjazdową do Borska
Zainteresowani pisać propozycje wyjazdu ( termin, czas, prędkość przelotowa )
Zainteresowani pisać propozycje wyjazdu ( termin, czas, prędkość przelotowa )
pierwsza SUZI czerwona GS 500 E
a obecnie srebrna SV 650 S
-
- Moderator
- Województwo: świat i okolice
Re: Borsk
na taki właśnie watek w tym dziale czekałem
razem z Markiemvaisem będziemy w waszym regionie z środy na czwartek i może ktoś z was właśnie w czwartek wybiera się do Borska jeśli tak miło by było śmignąć razem
acha znacie może miejsce gdzieś w pobliżu granicy ( hotel motel etc ) gdzie spokojnie można by przenocować z środy na czwartek w 4 osoby i miało garaż z miejscem na 2 :moto:
razem z Markiemvaisem będziemy w waszym regionie z środy na czwartek i może ktoś z was właśnie w czwartek wybiera się do Borska jeśli tak miło by było śmignąć razem
acha znacie może miejsce gdzieś w pobliżu granicy ( hotel motel etc ) gdzie spokojnie można by przenocować z środy na czwartek w 4 osoby i miało garaż z miejscem na 2 :moto:
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Nocowałem regularnie (przez 4-lata) w Hotelu Panorama na Podjuchach. Hotel ma duży strzeżony parking a moto można postawić vis a vis recepcji. Z racji że jest przy samej autostradzie łatwo tam trafić. Tel do hotelu na priv
Pozdrawiam Piniu
Pozdrawiam Piniu
ERIC pisze:na taki właśnie watek w tym dziale czekałem
Noooo chłopaki, to super!
ja będę leciał z Koszalina, ale niestety dopiero ok 15:00. niestety dużo wcześniej nie ma szans.
Ja CHCĘ jechać z Wami! Chodzi o naturalnie o piątek. prędkość przelotowa no tak myślę że do 130 to maks, no chyba że ktoś chce naśladować Emila:D
P.S.
A czemu Winiu nie powiedziałeś że siedzisz w Koszalinie, co??? mnie co prawda tam chwilowo nie ma, ale czasem bywam:)
ja będę leciał z Koszalina, ale niestety dopiero ok 15:00. niestety dużo wcześniej nie ma szans.
Ja CHCĘ jechać z Wami! Chodzi o naturalnie o piątek. prędkość przelotowa no tak myślę że do 130 to maks, no chyba że ktoś chce naśladować Emila:D
P.S.
A czemu Winiu nie powiedziałeś że siedzisz w Koszalinie, co??? mnie co prawda tam chwilowo nie ma, ale czasem bywam:)
-
- Moderator
- Województwo: zachodniopomorskie
Witam chłopaki.
Ja, Qntos, nasze kobietki i Elem chcieliśmy wyjechac około 9-9:30 ze stargardu w strone wałcza, byc na miejscu około 12-13.
Z plecakami bez praktyki ciężko bedzie tyle km kręcic więc polecimy prosto na miejsce do Borska. jak coś to zapraszam do wspólnej jazdy.
Ja, Qntos, nasze kobietki i Elem chcieliśmy wyjechac około 9-9:30 ze stargardu w strone wałcza, byc na miejscu około 12-13.
Z plecakami bez praktyki ciężko bedzie tyle km kręcic więc polecimy prosto na miejsce do Borska. jak coś to zapraszam do wspólnej jazdy.
Pozdrawiam Radek
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
601 795 498
B RH+
-
- The Real One
- Województwo: mazowieckie
- Otrzymane Polubienia: 1
no ja będę leciał z Qntosem i grupą a więc chyba trochę wcześniej niż na 15 będziemy w okolicach Koszalina
pierwsza SUZI czerwona GS 500 E
-
- Moderator
Dziś rozmawiałem z Qntosem. Ustaliliśmy co następuje:
Wyjazd 16 maja, spotkanie grup Stargard i Szczecin w Nowogardzie w godzinach 10:00 - 10:30
Dalej do Koszalina odebrać Winiego około godziny 11:30 - 12:00
Później bezpośrednio do Borska na miejscu około godziny 14:00.
A w Borsku :cheers:
Wyjazd 16 maja, spotkanie grup Stargard i Szczecin w Nowogardzie w godzinach 10:00 - 10:30
Dalej do Koszalina odebrać Winiego około godziny 11:30 - 12:00
Później bezpośrednio do Borska na miejscu około godziny 14:00.
A w Borsku :cheers:
Pozdrawiam Radek
601 795 498
B RH+
601 795 498
B RH+
-
- Moderator
Winiemu wszystko pasi jak ta lala, uzgodnione telefonicznie.
Pozdrawiam Radek
601 795 498
B RH+
601 795 498
B RH+
ej no chłopaki,
ale w sumie czy to byłaby wielka różnica gdybyście pojechali 2 godziny później?
ja myślę że byłbym ready ok 14. może trochę wcześniej, ale nie jakoś bardzo. a tak byśmy polecieli wszyscy razem.
co prawda do Borska daleko strasznie nie mam, mógłbym polecieć sam, ale z Wami przyjemniej.
pozdrawiam
ale w sumie czy to byłaby wielka różnica gdybyście pojechali 2 godziny później?
ja myślę że byłbym ready ok 14. może trochę wcześniej, ale nie jakoś bardzo. a tak byśmy polecieli wszyscy razem.
co prawda do Borska daleko strasznie nie mam, mógłbym polecieć sam, ale z Wami przyjemniej.
pozdrawiam