GSX600F Amortyzator centralny

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

andluk
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

GSX600F Amortyzator centralny

Post autor: andluk »

Wczoraj jechałem i nagle coś delikatnie strzeliło.... po tym miałem efekt jak bym kapcia złapał. Gdy się zatrzymałem okazało się, że koło jest ok a moto można nacisnąć bez żadnego wysiłku. Wygląda na to, że padł amorek i tu pojawia się pytanie co zrobić? Czy wymienić tylko amor czy całość? Ewentualnie może jakieś inne propozycje?

Jeśli wymienić to gdzie w wawce lub okolicach mogę nabyć amotryzator tylni do gsxf600? :cry:
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
Kondziu

Re: Amortyzator centralny GSX600F

Post autor: Kondziu »

Witam. Najszybciej znajdziesz na allegro, ale towar różnej "jakości"..... nówka pewnie "trochę" kosztuje, moja propozycja:
skorzystałem z usługi tej firmy
http://www.seba-motor.pl/ra.php
W mojej GSXR1100W z racji wieku też padł amor, używka to ryzyko trafienia podobnej sztuki do tej co masz w moto,a firma z linka powyżej zregenerowała część za rozsądne pieniądze dając na to 1 rok gwarancji - osobiście byłem z usługi zadwolony. Podpowiem też , że musisz dokonać oględzin tłoka amortyzatora, jeśli jest mocno porysowany szukaj innej sztuki..
Powodzenia
Konrad
KROPEK
Moderator
Moderator
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polubił posty: 17
Otrzymane Polubienia: 26

Re: Amortyzator centralny GSX600F

Post autor: KROPEK »

Witam również korzystałem w tym roku z usług tej firmy i mogę się zgodzić z przdmówcą a dodatkowo zalatwili sprawe szybko i bezproblemowo !!
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
ODPOWIEDZ