moto Karawana 17-20 kwietnia
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
moto Karawana 17-20 kwietnia
zapisał się już ktoś ? wybieracie się ?
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
- Polubił posty: 1
Re: moto Karawana 17-20 kwietnia
może czegoś nie wiem ale według harmonogramu to 13 o4 na Bemowie jest szkolenie motosuzuki a nie 17
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
Paweł - chodzi o jazdy próbne a nie o motoszkołęPaweł13 pisze:może czegoś nie wiem ale według harmonogramu to 13 o4 na Bemowie jest szkolenie motosuzuki a nie 17
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
ja teraz jestem za granica, ale jak wroce, to bede probowal sie zapisacqgel pisze:zapisał się już ktoś ? wybieracie się ?
intruder 1800 i b-king
-
- BS Brother
Jaralem sie, ze jutro posmigam, sprawdzilem na wszelki wypadek tu w temacie i w netcie i dopiero za tydzien
W kazdym razie moto juz uruchomione i przeglad zrobiony, wiec moze jutro sobie sam zrobie karawane
W kazdym razie moto juz uruchomione i przeglad zrobiony, wiec moze jutro sobie sam zrobie karawane
-
- BS Brother
Dzisiaj smigalem B-Kingiem i Busa.
Jak smigalem B-Kingiem, to myslalem, ze jest wspaniale, ale nowa Busa, to jest poprostu BAJKA!!!
Wchodzi w winkle jak marzenie, wcale nie trzeba uzywac przeciwskretu, mega stabilnosc i ten silnik - cos nieprawdopodobnego :mrgreen:
Jak wracalem potem swoja SVka do domu, to niestety bylem rozczarowany slaboscia i trakcja mojego motocykla.
Mam teraz straszna rozterke. Nie wiem co chce miec GSX-R 750 czy 1300. Ale chyba sklaniam sie do 1300.
Jak smigalem B-Kingiem, to myslalem, ze jest wspaniale, ale nowa Busa, to jest poprostu BAJKA!!!
Wchodzi w winkle jak marzenie, wcale nie trzeba uzywac przeciwskretu, mega stabilnosc i ten silnik - cos nieprawdopodobnego :mrgreen:
Jak wracalem potem swoja SVka do domu, to niestety bylem rozczarowany slaboscia i trakcja mojego motocykla.
Mam teraz straszna rozterke. Nie wiem co chce miec GSX-R 750 czy 1300. Ale chyba sklaniam sie do 1300.
-
- Śmigająca po niebiańskich trasach
Polatalem BKingiem i Hayka, przyznam, ze porecznosc BKinga b. mile mnie zaskoczyla, jedyny minus to brak oslony przed wiatrem przy wiekszych predkosciach, chetnie bym go dluzej potestowal.
Hayka ... ok.
:twisted: GSX-R to jest jednak to :twisted:
Hayka ... ok.
:twisted: GSX-R to jest jednak to :twisted:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pozdrawiam,
Antoni
GSX-R 1000 K5
Antoni
GSX-R 1000 K5
A ja się załapałem na jazdę testową w sobotę 10 maja w PP. No i porażka. Wyjazd Hajką w grupie z Burgmanem, prędkość 70 km/h. Udało mi się zapiąć trójkę... przy 4K obrotów... No ale co moge powiedzieć. Nawet mimo gabaratyów przy małych prędkościach pięknie się prowadzi.
Niestety takie reguły nałożyło Suzuki Motor Polska. PP zaprosił to jazdy testowej na ich testówkach (w tym również Hajka). Tylko się umówić i można dostać moto na 2h śmigania.
Niestety takie reguły nałożyło Suzuki Motor Polska. PP zaprosił to jazdy testowej na ich testówkach (w tym również Hajka). Tylko się umówić i można dostać moto na 2h śmigania.