Zlot odbędzie się w zajeździe Harenda , znajdującym się w Ludwikowicach Kłodzkich w dniach od 23 do 25 maja 2008 roku. Wlot na zlot to 40 zł od motocykla.
Czy ktoś z okolic sie wybiera?? mam ochote na jakieś spotkanko a tutaj mozna sie i piawka napić....i podobno pokoje/noclegi zapewniają i zwiedzanie kwatery A.Hitlera we Włodażu...
Ludwikowice Kłodzkie...
Moderator: Pushkin
Re: Ludwikowice Kłodzkie...
Ten zlot to Czachowisko. Pokoi nie ma w cenie; jest zdaje się pole namiotowe, ale głowy nie dam.
Sylwku zamiast an czachowisko moze by tak sie wybrac do silesian na piknik rodzinny, gdzie bedzie gral m.in. lady punk. tu mozesz o tym poczytac: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... =10&t=9012
jesli pogoda sie znajdzie (bo jak narazie za chmurami sie gdzie zapodziala) to mamy zamiar poleciec tam.
pozdrawiam
jesli pogoda sie znajdzie (bo jak narazie za chmurami sie gdzie zapodziala) to mamy zamiar poleciec tam.
pozdrawiam
No ja raczej będę \w piątek wieczorkiem więc jak masz chęć to zadzwoń jak będziesz na miejscu
pozdro
pozdro
...Dzięki Damian..poczytałem, mam ochote jechać..jakaś zbiórka dolnosląskiego będzie??
moi kumple z walbrzycha jada w wiekszosci do ludwikowic. z tego co wiem czesc bractwa jedzie do klodzka na grilla z noclegiem. jutro bedzie wiadomo kto bedzie. grilla organizuje Rychu. pogoda nie bedzie zbyt ciekawa wiec i chyba ja z Agusia sie podlaczymy do tego grilla, oczywiscie jesli sie choc troszke wypogodzi. na tychy w takim wypadku sie nie wybierzemy, choc bardzo bym chcial, a po drugie Agusia w niedziele z rana ma byc w pracy (sezon komunijny). ale mysle ze powinnismy najpierw zachaczyc ludwikowice a na wieczor i nocke na browarka do Rycha. Sylwku moze dolaczycie z zona?
..Bardzo chetnie ...jednak pogoda nie nastraja mnie na jakiekolwiek plany motocyklowe:) zobaczymy jutro...