Ludwikowice Kłodzkie...

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

ODPOWIEDZ
Sylwek76

Ludwikowice Kłodzkie...

Post autor: Sylwek76 »

Zlot odbędzie się w zajeździe Harenda , znajdującym się w Ludwikowicach Kłodzkich w dniach od 23 do 25 maja 2008 roku. Wlot na zlot to 40 zł od motocykla.
Czy ktoś z okolic sie wybiera?? mam ochote na jakieś spotkanko a tutaj mozna sie i piawka napić....i podobno pokoje/noclegi zapewniają i zwiedzanie kwatery A.Hitlera we Włodażu...
yogurt

Re: Ludwikowice Kłodzkie...

Post autor: yogurt »

Ten zlot to Czachowisko. Pokoi nie ma w cenie; jest zdaje się pole namiotowe, ale głowy nie dam.
Garth

Post autor: Garth »

Sylwku zamiast an czachowisko moze by tak sie wybrac do silesian na piknik rodzinny, gdzie bedzie gral m.in. lady punk. tu mozesz o tym poczytac: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... =10&t=9012
jesli pogoda sie znajdzie (bo jak narazie za chmurami sie gdzie zapodziala) to mamy zamiar poleciec tam.

pozdrawiam
autsider0412

Post autor: autsider0412 »

No ja raczej będę \w piątek wieczorkiem :) więc jak masz chęć to zadzwoń jak będziesz na miejscu

pozdro
Sylwek76

...Dzięki Damian..poczytałem, mam ochote jechać..jakaś zbiórka dolnosląskiego będzie??
Garth

Post autor: Garth »

moi kumple z walbrzycha jada w wiekszosci do ludwikowic. z tego co wiem czesc bractwa jedzie do klodzka na grilla z noclegiem. jutro bedzie wiadomo kto bedzie. grilla organizuje Rychu. pogoda nie bedzie zbyt ciekawa wiec i chyba ja z Agusia sie podlaczymy do tego grilla, oczywiscie jesli sie choc troszke wypogodzi. na tychy w takim wypadku sie nie wybierzemy, choc bardzo bym chcial, a po drugie Agusia w niedziele z rana ma byc w pracy (sezon komunijny). ale mysle ze powinnismy najpierw zachaczyc ludwikowice a na wieczor i nocke na browarka do Rycha. Sylwku moze dolaczycie z zona?
Sylwek76

..Bardzo chetnie ...jednak pogoda nie nastraja mnie na jakiekolwiek plany motocyklowe:) zobaczymy jutro...
ODPOWIEDZ