Witajcie.
Jaestem nowym członkiem BS ze Szczecina. Chętnie poznał bym Braci i Siostry, dlatego mam pytanko... czy moze jest organizowane niebawem jakieś spotkanie? Jeżeli nie to może warto było by się spotkać i pośmigać razem?
Pozdrawiam.
Witam... Jestem nowym członkiem BS...
Moderator: FUTEK
Re: Witam... Jestem nowym członkiem BS...
Czołem,
Bezpiecznego śmigania i dużo funu na drodze!
A'propos spotkania... właśnie się skończyło rozpoczęcie sezonu BS w Borsku więc spóźniłeś się o dosłownie chwilkę. Ja niestety nie byłem, ale po wypowiedziach uczestników widzę, że było... rock N' roll'owo.
Hube
Bezpiecznego śmigania i dużo funu na drodze!
A'propos spotkania... właśnie się skończyło rozpoczęcie sezonu BS w Borsku więc spóźniłeś się o dosłownie chwilkę. Ja niestety nie byłem, ale po wypowiedziach uczestników widzę, że było... rock N' roll'owo.
Hube
-
- Moderator
- Województwo: zachodniopomorskie
Witam, ja jestem ze Stargardu w Szczecinie jest kilku braci ale dośc ciężko nam razem się spotkac. Więc lepiej bedzie jak w podpisie podasz namiar do siebie i jak coś bedzie to damy znac. Zaglądaj też często na forum może tu coś znajdziesz.
A tak z innej dziedziny - ZASADY:
W avatar wlkej swoją twarz.
zanim zadasz pytanie na forum to najpierw dobrze poszukaj czy temat już był.
Witam serdecznie i życzę szerokości.
A tak z innej dziedziny - ZASADY:
W avatar wlkej swoją twarz.
zanim zadasz pytanie na forum to najpierw dobrze poszukaj czy temat już był.
Witam serdecznie i życzę szerokości.
Pozdrawiam Radek
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
601 795 498
B RH+
Hej,
witanko. Rzeczywiście trudno się tak naprawdę spotkać w całości Raczej widujemy się fragmentami
Ja śmigam czerwonym GSX 1100F codziennie do pracy, więc jak będziesz widział - możemy się zatrzymać na chwilkę i pogawożyć
pozdrav
--
dayanek
witanko. Rzeczywiście trudno się tak naprawdę spotkać w całości Raczej widujemy się fragmentami
Ja śmigam czerwonym GSX 1100F codziennie do pracy, więc jak będziesz widział - możemy się zatrzymać na chwilkę i pogawożyć
pozdrav
--
dayanek
Fakt, spotkania w dużym gronie nam się rzadko zdarzają, ale niedługo coś zorganizujemy/ Ja póki co mam magisterkę i egzamin dyplomowy na głowie, ale jak się ogarnę to zorganizujemy jakiegoś grilla Bractwowego (proponuje w mojej chacie w Czarnowie póki jeszcze się nie sprzedała ). Przy okazji polatanka będzie bo to jakieś 60 km od Szczecina. Ale tak czy siak to najwcześniej za miesiąc.
Póki co, szykuje się przejazd do Kołobrzegu i spowrotem w tym tygodniu, nie wiadomo jeszcze tylko dokładnie w który dzień, ale będziemy informować Pozdro!
Póki co, szykuje się przejazd do Kołobrzegu i spowrotem w tym tygodniu, nie wiadomo jeszcze tylko dokładnie w który dzień, ale będziemy informować Pozdro!
-
- Moderator
- Województwo: zachodniopomorskie
Tutaj są szczeguły Kołobrzeskich odwiedziń:
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... 098#p84098
Zapraszam do jazdy.
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... 098#p84098
Zapraszam do jazdy.
Pozdrawiam Radek
601 795 498
B RH+
601 795 498
B RH+
No witamy - skoro mamy w gronie nowego braciszka to moze się jednak zmobilizujemy i zrobimy spotkanie. 6 jest zlot junaka wiec i tak pewnie sie zobaczymy. Pozdro