Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Witam
Lampa chyba w klimacie twjego sprzęta, bo soczewek to chyba nie założysz :twisted: (sory za drobną złośliwość, ale mam dziś pokrzywiony humor).
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
W katowicach na Ochojcu jest taki malutki sklepik w garażu za domem i u niego można zamówić wszystko z katalogu 'highway hawk' , można kupić sam katalog, ma też wersję CD no i co jest najmilsze z tego wszystkiego można z nim potargować cenę..........
Jeśli ktoś jest zainteresowany to poszukam namiarów do niego
trafiłem w sedno to są reflektorki z Highway Hawka, ja mam katalog i cennik właśnie od tego gościa z Ochojca, mam do niego namiary i wiem jak dojechać jak by ktoś chciał wiedzieć
wielkie pokłony znajdziesz w sklepie , pisze na nim Pilsner Urquiel
Osama, z diodą to biega chyba o to że o góry lampy jest takie oczko które się świeci, ja mam u siebie takie lampy, w środku jest żarówka 2 W a u góry filoetowe oczko które jest podświetlane po włączeniu lamp. Wydaje mi się że to o to chodzi mario a co do tego kolesia z ochojca to on sprzedaje przez allegro wiec mario może zamówić sobie co chce u kolesie a tamten mu wstawi na allegro no chyba że dogadają się na normalną wysyłkę chodź nie wydaje mi się żeby w warszawce niekt nie sprzedawał z tego katalogu.