1.06.2008 Konkurs Red Bull, latanie na byle czym.
Re: 1.06.2008 Konkurs Red Bull, latanie na byle czym.
A jako trening przed nastepnymi zawodami :mrgreen:
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=238637
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=238637
... i dobrze, że nikt nie zdecydował się na skoki RedBull'a. Ja zostałem w domu i oglądałem MotoGP Italia, ale pojechała nieślubna małżonka z siostrą i siostrzennicami autem i... dostaję telefon po 2 h od wyjazdu z domu, że... nareszcie dotarły. Tłok i ścisk niesamowity. Ruch cztero,- i dwu,- kołowy zamknięty. Sieci GSM przeciążone więc błogosławion ten, kto gdzieś się dodzwonił. Ukrop z nieba więc pot z pleców przez poślady do kostek... Namiastką tego 'korka' był dojazd w Przeźmierowie na wyścigi - przez to, że akurat w niedzielę obok Toru odbywała się motogiełda (samochodowa) nie sposób tam było koło 12 dojechać, nawet na 2oo. Auta wyjeżdżały z giełdy w myśl zasady - nieważne jak, ważne, że w dobrym kierunku. Co mądrzejści jechali pod prąd więc i ja na 2oo nie mogłem sprawnie dostać się na Tor. Odniosłem (znów!!!) wrażenie, że motocykl to nie pojazd i go nie widać. Kiedy na moim pasie stanąłem czoło w czoło (odległość 5 cm) z autem ten mnie jeszcze obtrąbił!!!!!! ... i znów lusterko (tym razem tylko złożone łokciem). Jezuuu, świat jest pełen idiotów.
AdamOSA. Powell - dzięki za podziekowania za miejscówkę.
Cziton - myślałeś kiedyś o karierze w kabarecie lub pisaniu bajek dla dorosłych?
AdamOSA, jaro, Emil - gratulacje za występy. Niedługo załączę zdjęcia.
jurand - dopuść wreszcie kogoś do głosu.
rookie, młoda - dzięki za wyniesienie śmieci itepe
speed-jan - ups powinno być spid-żean. Kupiłeś te opony?
Wszystkim dziękuję za odwiedziny. Mam nadzieję, że GrudiLee żartował z pozostawieniem klocka w wannie, bo w mieszkaniu będę dopiero jutro.
Hube
AdamOSA. Powell - dzięki za podziekowania za miejscówkę.
Cziton - myślałeś kiedyś o karierze w kabarecie lub pisaniu bajek dla dorosłych?
AdamOSA, jaro, Emil - gratulacje za występy. Niedługo załączę zdjęcia.
jurand - dopuść wreszcie kogoś do głosu.
rookie, młoda - dzięki za wyniesienie śmieci itepe
speed-jan - ups powinno być spid-żean. Kupiłeś te opony?
Wszystkim dziękuję za odwiedziny. Mam nadzieję, że GrudiLee żartował z pozostawieniem klocka w wannie, bo w mieszkaniu będę dopiero jutro.
Hube
Hube,
to klocek kabaretowy więc sie nie przejmuj...
Jeszcze raz dziex za nocleg.
Ps.
Cziton doskonały wykład na temat perystaltyki jelit... oraz pizzy z mięskiem qłi qłi ... :mrgreen:
Ps.2
Ale parking to drogi był .... 22 zł za dobę :shock:
to klocek kabaretowy więc sie nie przejmuj...
Jeszcze raz dziex za nocleg.
Ps.
Cziton doskonały wykład na temat perystaltyki jelit... oraz pizzy z mięskiem qłi qłi ... :mrgreen:
Ps.2
Ale parking to drogi był .... 22 zł za dobę :shock:
Specjalnie na noc sobota - niedziela, kiedy to miało przyjechać więcej osób na moto poprosiłem AdamaOSĘ, aby nie parkował busa w garażu, bo zakłądałem, że będzie większy koszt parkingu dla kilku moto niż dla jednego busa. Adam busa wstawiła na parking, a Wy motocykle... na parking więc w finale garaż stał pustyGrudiLee pisze:Ale parking to drogi był .... 22 zł za dobę
Pytać, pytać i się dowiadywać! Było parę złociszy do zaoszczędzenia.
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
- Województwo: kujawsko-pomorskie
ooooojjj!!!!!!..........działo sie działo
podziękowania dla BS TEAM za wyrozumiałość (1000 pytań do....)
niema słów by wyrazić super atmosferę i jak wielokrotnie BS to ludzie
do :mrgreen: ,do ,do :moto:
dziękować gospodarzą a w szczególności HUBE za nocleg
ps.
co do foto i video to coś tam jest....do foto to trzeba dobrego przygotowania (czytaj:sprzęt i miejsce)
a video całkiem całkiem gdyby nie fakt zmniejszenia jakości zapisu przez :evil:.....
ale wiadomo praktyka czyni mistrza wiec następny raz będzie lepiej .....STOP
pozdrawiam
podziękowania dla BS TEAM za wyrozumiałość (1000 pytań do....)
niema słów by wyrazić super atmosferę i jak wielokrotnie BS to ludzie
do :mrgreen: ,do ,do :moto:
dziękować gospodarzą a w szczególności HUBE za nocleg
ps.
co do foto i video to coś tam jest....do foto to trzeba dobrego przygotowania (czytaj:sprzęt i miejsce)
a video całkiem całkiem gdyby nie fakt zmniejszenia jakości zapisu przez :evil:.....
ale wiadomo praktyka czyni mistrza wiec następny raz będzie lepiej .....STOP
pozdrawiam
[
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Hube wielkie dzięki za umożliwienie spotkania się,jak będziesz kiedyś w pobliżu Starogardu Gd. zapraszam :piwko2:
jurand
jurand
cz350,jawa350, cz350 długo nic i GSX 750F,GSXR600 K7
hayabusa 1300 K7
jurand7@zipnet.com.pl
509864499 /B Rh+
hayabusa 1300 K7
jurand7@zipnet.com.pl
509864499 /B Rh+
Dopiero dzisiaj udało mi się trafić do mieszkania i oczom jego ukazał się porządek, ład, pizza.
Ps. zostawiliście coś na podłodze. Zobaczę czy smaczne jutro! Kokardka też urocza.
Dzięki
Hube
Ps. zostawiliście coś na podłodze. Zobaczę czy smaczne jutro! Kokardka też urocza.
Dzięki
Hube
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
Tu jest parę fotek z wypadu na tor naszych Braci.
http://gallery.e-lukas.com/thumbnails.php?album=60
Czekamy na resztę, szczególnie Hube i Speed-Jan dość mocno się chyba produkowali fotograficznie
P.S. Szczególnie interesuje mnie jedno zdjęcie na polu startowym ze mną i Jaro ... Hube, masz je?
http://gallery.e-lukas.com/thumbnails.php?album=60
Czekamy na resztę, szczególnie Hube i Speed-Jan dość mocno się chyba produkowali fotograficznie
P.S. Szczególnie interesuje mnie jedno zdjęcie na polu startowym ze mną i Jaro ... Hube, masz je?
Szary Bandit 1200S K4 (nie ma to jak olejaki !)
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812