Sobotnie latanie nad morze

Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: motorynka

ODPOWIEDZ
somio
BS Brother
BS Brother
Województwo: pomorskie

Sobotnie latanie nad morze

Post autor: somio »

Po ustaleniach gadulcowych z Chemikiem zdecydowaliśmy, że lecimy 5 lipca do Kołobrzegu. Wyjazd z Chojnic 17.30.

Przelotowa w zależności od tego jaką muzę słucha akurat Chemik powinna się mieścić w zakresie 140-180 :twisted:

1h-1,5h postoju na miejscu (czyt. jedzenia, oglądania "atrakcji", morza) i powrót.

Ogólnie zgadaliśmy się na taki przelot czwarty raz. W poprzednie soboty byliśmy:
w Ustce - łączna trasa około 500 km
na Helu - cała trasa 400 km
we Władysławowie - Chemik pyknął 300 km, ja z racji powrotu w tą sobotę z Wawy zrobiłem 700 km

Wszystkie wyjazdy wyglądają podobnie. Lecimy na wieczorek gdzieś nad morze, jedzonko, powrót w nocy miedzy 23 a 1.

Staramy się nie robić większych tras niż 500 km bo somio w piątek zlatuje, a w niedzielę wylatuje do Wawy, więc na spokojnie :wink:

Ktoś ma ochotę dołączyć teraz lub w następne soboty serdecznie zapraszamy :)
GS 500 K4 --> SV 650S K4 --> GSX-R 600 K4 --> Bandit 1250SA K8
Tel: 537 010 947
0 Rh-
mikiet

Re: Sobotnie latanie nad morze

Post autor: mikiet »

Siema!
No to ja daleko do kołobrzegu nie mam, więc rzecz jasna się chętnie z Wami spotkam!
Jeszcze się zgadamy gdzie i o której:)
przybywajcie licznie w me strony :mrgreen:
pozdrawiam
FUTEK
Moderator
Moderator
Województwo: zachodniopomorskie

Re: Sobotnie latanie nad morze

Post autor: FUTEK »

szkoda ze o tak późnej porze jak byście tam byli wczesniej to też bym zawitał na spotkanko.
Pozdrawiam Radek
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
ODPOWIEDZ