Wyjazd tygodniowy

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

ODPOWIEDZ
Robert
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: dolnośląskie

Wyjazd tygodniowy

Post autor: Robert »

Mam propozycję aby w ostatni tydzień sierpnia wybrać się na krótki urlop. Może dookoła Polski lub Słowacja i Węgry. Miały być Alpy ale Jacek się wycofał. Trasa jeszcze jest do ustalenia. Jeżeli jest ktoś zainteresowany przyłączeniem się to zapraszam.
świat należy do nas ...

R1200

604 995 636
GG 4422595
Jacek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Re: Wyjazd tygodniowy

Post autor: Jacek »

Jacek jedzie w Alpy 13-go września, niestety samochodem. Będzie nurcył :)

Jacek
RM-Z 250 + GM500
tel. 502 341 006
Robert
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy

Post autor: Robert »

Nie czekając na propozycje postanowiłem, że prosto z "Suwalszczyzny" jadę z Igorem zobaczyć Litwę, łotwę i Estonię. Jeżeli czas pozwoli to co najwyżej zwiedzimy Helsinki. Resztę kraju tysiąca jezior pozostawimy na następny raz. Przewiduję powrót do domu ok. 24.08.2008. Czy szybką trasą czy wzdłuż wschodniej granicy będzie zależało od czasu. Jeżeli jest ktoś zainteresowany zapraszam do przyłączenia się. Trasa ani nie długa ani trudna. Raptem 1200 km z suwalszczysny i 1500 km w drogę powrotną. Ale jaka frajda :lol:
świat należy do nas ...

R1200

604 995 636
GG 4422595
autsider0412

Post autor: autsider0412 »

No więc wyjeżdzam 8 sierpnia w kierunku Balatonu na Węgrzech oczywiście na moto planuje pobut ok 8 dni w tym czasie zwiedzenie Węgier jako że będę tam 3 raz to mam niezłe rozeznanie powrót planuje przez słowenię mam parę punktów do zobaczenia następnie Austriackie Alpy . Zapraszam do kompani chętnych pozdro
ODPOWIEDZ