GSR 600 - problem z zaplonem
Moderator: bohas
GSR 600 - problem z zaplonem
mam problem z suzuki Gsr 600 z 2006r motocykl nie chcial zapalic nie ma iskry na swiecy cale szczescie ze moto jeszcze na gwarancji ale niestety panowie w serwisie w Toruniu nie poradzili sobie z usterka podobno wszystkie czujniki i przekazniki powymieniane i nadal nic i motocykl zostal wyslany do suzuki motor poland czy jest moze wsrod bractwa jakis uzytkownik ktory tam pracuje?? i w jakis sposob by mogl pomoc i przyspieszyc sprawe??albo udzielic informacje na jakim etapie sa prace??
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 8
- Otrzymane Polubienia: 2
Re: GSR problem z zaplonem
myślę, że jak zadzwonisz do SMP to sami powiedzą co i jak, pewnie nie wiele da się przyspieszyć lub poza kolejką załatwić sprawy, rozumiem że boli bez moto w środku sezonu
poza tym dziwi mnie taka usterka w GSR :shock:
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
Re: GSR problem z zaplonem
mnie tez taka usterka dziwi i chyba jest to jakis odosobniony przypadek bo podobno to pierwszy gsr ktory ma taka awarie przynajmniej w naszym wojewodztwie
Re: GSR 600 - problem z zaplonem
to dzisiaj odebralem swoja niunie ale nie udalo mi sie nia nacieszyc zrobilem 50 km trasa Torun-Bydgoszcz i na stacji moto juz zeswirowalo teraz niby zapala chodzi na wolnych obrotach i sam gasnie czasem nie chce zapalic albo chodzi nie rowno i strzela w tlumiku czy ktos mial moze podobny problem???
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 8
- Otrzymane Polubienia: 2
Maniek, skąd masz tego złośliwca ? z pierwszej ręki ???
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
- Województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
mnie już to nie dziwi. Pozdro
606-451-421 Play
Milano-buty.pl - markowe buty
https://allegro.pl/listing?string=znami ... i-1-1-0425
CZ175, vz 800/98, xv1900/07, GSX1300R/08, ?....
A1+
Milano-buty.pl - markowe buty
https://allegro.pl/listing?string=znami ... i-1-1-0425
CZ175, vz 800/98, xv1900/07, GSX1300R/08, ?....
A1+
kupiony byl w salonie w szczecinie przez mojego kolege w marcu 2007 a ze on nie mial prawka to zrobil nim jakies 1500 km i go odkupilem od niego wiec historie motocykla znam a co sie w nim nawyprawialo to nie mam pojecia teraz odpala ale obroty faluja strzela z tlumika sam gasnie jednym slowem masakra... mial juz ktos moze takie perypetie?>??
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Wnioskuję, że w SMP coś naprawili, sprawdź co to było. Może znowu wysiadło....
Rozumiem że ruszyłeś w najlepszym porządelu z Torunia, zajechałeś do Bydzi na stację, zgasiłeś sprzęta i potem przy odpalaniu znowu zachorował. W takim razie jedyną rzeczą, której dotykałeś tylko na tej stacji był wyłącznik zapłonu na kierze lub wyłącznik przy stopce. Szukaj w tych obwodach. Może jest tam wpięte również odcięcie zapłonu z alarmu (jeśli go masz). Czasami coś się lubi popierpapier w "doszywanych" elektrykach.
Rozumiem że ruszyłeś w najlepszym porządelu z Torunia, zajechałeś do Bydzi na stację, zgasiłeś sprzęta i potem przy odpalaniu znowu zachorował. W takim razie jedyną rzeczą, której dotykałeś tylko na tej stacji był wyłącznik zapłonu na kierze lub wyłącznik przy stopce. Szukaj w tych obwodach. Może jest tam wpięte również odcięcie zapłonu z alarmu (jeśli go masz). Czasami coś się lubi popierpapier w "doszywanych" elektrykach.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

dzis dzwonilem i podobno szukodzony jest impulsator na wtorek motor ma byc gotowy zobaczymy czy juz wszystko bedzie dobrze.
motocykl juz zrobiony uszkodzony byl jakis przekaznik w serwisie mowili ze sie skleil i impulsator podobno powymieniane motor jak narazie chodzi zrobilem jakies 300 km i jest ok prosze o zamkniecie tematu pozdrawiam
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Fajnie, że maszynka wróciła do zdrowia
EOT .
EOT .
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254