VZR + Vance &Hines Bigshoty

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
ODPOWIEDZ
smoq73

VZR + Vance &Hines Bigshoty

Post autor: smoq73 »

Czy ktos uzywa moze takiej konfiguracji? Chce zmienic (w zasadzie musze bo mam po lekkiej glebie porysowane) wydechy no i kreca mnie glosniejsze jeszcze niz org wydechy. Cobry wizualnie srednio mi sie podobaja, wiec pomyslalem o tych (za rada suzi-moto w tychach) Co wy na to? Mają one sens?
Organek

Re: VZR + Vance &Hines Bigshoty

Post autor: Organek »

o kurcze...chciałbym mieć bracie taki problem...proponuje dwa przepalone tłumiki od savage'a :mrgreen: wizualnie piękne i jak pierdzieć będą!!.....żartuje..... :mrgreen:
Fero
BS Brother
BS Brother
Województwo: śląskie

Post autor: Fero »

http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... f=5&t=9961

działaj, trochę pracy, kasy, a efekt będzie, trochę nadmieniliśmy w ramach tematu w DD, popieram zabieg, a porysowany wydech trzeba wymienić, jedynym słusznym zabiegiem będzie spowodowanie swobodnego oddechu silnika
Fero
Intruder VS 1400
kom. 601479029
Lechul
BS Brother
BS Brother
Kontakt:

Post autor: Lechul »

Zapodany link dotyczy technikalii związanych z Cobrami więc go nie zamieszczałem bo Smoq pisze, że mu sie nie podobają. Ale może warto skorzystać z doświadczeń Koali i tak samo podejść do tematu w przypadku V&H.
Fero nie doczytał (o tym "podobaniu") i zapodał ale to zmęczenie takie :angry_smile:
Ferus wypieprzajmy już na ten urlopik bo jeszcze chwila i "Supersport" zaczniemy moderować z rozpędu :wink: :mrgreen: :wink:
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Obrazek
Fero
BS Brother
BS Brother

Post autor: Fero »

pier...le nie robię, spadam na urlop !!
Fero
Intruder VS 1400
kom. 601479029
Lennox

Post autor: Lennox »

Witaj, ja myslalem o tych samych wydechach, zreszta tylko te jakos z tym sprzetem wygladaja, i okazalo sie, ze w Anglii kupisz je za polowe ceny.Jesli jeszcze jestes tym zainteresowany moge podeslac namiary.
smoq73

A no pewnie ze jestem, podaj linka prosze
Lennox

http://www.alchemybikes.co.uk

Tam poszukal w ukladach wydechowych potem wpisz model motocykla i juz
Chodzi, jak sadze, o to, ze V&H maja magazyny na Europe w Anglii, pewnie dlatego taka cena:))
Sony

Post autor: Sony »

Witam
Obawiam się że moga byc małe problemy z VZR..bo .. 1.system SET zainstalowany w tym modelu najprosciej mowiac wspoldziala z cisnieniem zwrotnym podnoszac moc przy malych obrotach ... konieczna zmiana softa sterujacego przy wymianie tlumikow na niefabryczne jesli chcesz zachowac moc przy niskich obrotach.2 Sonda lambda w orginalnym tlumiku podaje dane z okreslonych cisnien wiec zmiana tlumika jest rownoznaczna z zmiana zakresow informacji podawanych przez nia. 3 No i system PAIR ..dopalanie szkodliwch substancji..po zmianie tlumikow na niefabryczne moze juz nie miec takiej samej mieszanki na wylocie...

Pozdrawiam
Sony
Lennox

Ożesz TY, chłopie!!Musze sie doksztalcic:)))Nie ukrywam, ze w takich sytuacjach raczej udaje sie do madrzejszych od siebie, ograniczam sie do wyskakiwania z kaski..:))Choc tak se prosto mysle, ze jesli taka powazna firma jak cobra czy v&h wyprodukowala takie pikne kominy, to chyba da sie je zalozyc bez angazowania chlopaków od Kubicy....
smoq73

No więc nie chwaląc się BigShoty leżą i czekają na montaż :)
Obrazek

a tu link do powiększenia:

http://images40.fotosik.pl/266/013ff641256ce5d4.jpg
ODPOWIEDZ