witam Was!
mam nadzieję, że tak jak co roku (czyli po raz drugi:D) przyjedziecie do Koszalina, by pośmigać na torze. Ten jest już zarezerwowany. Godzina jest do ustalenia, termin to sobota 30 sierpnia.
Kebab (bosman jak znowu mi mojego zabierzesz to nie wiem co:D) i inne rozrywki są już przygotowane:D
Mam nadzieję, że wpadniecie licznie, co najmniej tak jak w zeszłym roku, choć jednego już na pewno zabraknie...
pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska
P.S. zrobiłem 2 identyczne tematy, by wszyscy z okolic się zlecieli:)
Koszalin spotkanie 30.08.08
Moderator: FUTEK
Re: Koszalin spotkanie 30.08.08
Ja bardzo chętnie bym znów pojeździł na tym torze ale niestety w pracy bede w weekend. Najgorsze jest to, że wcześniej mam 3 dni wolne. ehh, niefart. Miłej zabawy życzę.
Nie no, nie żeby coś ale:
CO z Wami?!
Nikt nie przyjedzie? Zeet się zgłosił i tyle?
Nieładnie :angry_smile:
CO z Wami?!
Nikt nie przyjedzie? Zeet się zgłosił i tyle?
Nieładnie :angry_smile:
już śpi?
No nieee... ja dzisiaj dopiero sezon zacząłem:) Pojechałem do serwisu, wymienili mi amor i kilka pierdół i stwierdziłem, jednak nie jeżdżę kupą złomu. 10 minut później upadło mi te 230 kg i złamał mi się podnóżek. mam nadzieję, że do niedzieli mi się pospawa.
Trzymajcie się i LICZNIEJ LICZNIEJ!!!!
No nieee... ja dzisiaj dopiero sezon zacząłem:) Pojechałem do serwisu, wymienili mi amor i kilka pierdół i stwierdziłem, jednak nie jeżdżę kupą złomu. 10 minut później upadło mi te 230 kg i złamał mi się podnóżek. mam nadzieję, że do niedzieli mi się pospawa.
Trzymajcie się i LICZNIEJ LICZNIEJ!!!!
-
- Moderator
- Województwo: zachodniopomorskie
Nie było okazji podziękowac za tak fajne smiganie po torze, wiec czynię to teraz DZIĘKUJE!!!
Ps. ma ktoś jakieś fotki z tego smiganka??? Pilnie są poszukiwane.
Ps. ma ktoś jakieś fotki z tego smiganka??? Pilnie są poszukiwane.
Pozdrawiam Radek
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+