Msza w intencji tragicznie zmarłych motocyklistów

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

ODPOWIEDZ
Dual

Msza w intencji tragicznie zmarłych motocyklistów

Post autor: Dual »

Zgodnie z ustaleniami zawartymi w czasie zakonczenia sezonu w Grzymku z Omega i Gero wysłalem zgłoszenie Artura do organizatorów Mszy w Starej Iwicznej w intencji tragicznie zmarłych motocyklistów, która odbędzie sie 1 października w sobote o godz. 12.00 przy kościele parafialnym pw. Zasłania Ducha Świetego.
Zgłoszenie zostało przyjęte co dzisiaj potwierdzono mailem.
W zwiazku z powyższym, prosze wszystkie zainteresowane osoby z Bractwa o przyjazd do Starej Iwicznej myslę ze np. na 11.30 (tak abysmy sie wszyscy znalezli w tłumie), byśmy potem mogli pomoglic sie wspolnie w intencji Artura.

Pozdrawiam
mario33

...

Post autor: mario33 »

Przyjeżdżamy motocyklami ? Z tego co wiem to organizatorzy nawet proszą o to...
kolas
Strzelający z Rury
Województwo: -

Post autor: kolas »

OCZYWISCIE ZE MOTORAMI a czym?tramwajem;) hahah

no chyba ze bedzie strasznie lalo to ja bede samochodem-jak ja nie cierpie nim jezdzic, taki wolny.....ffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400
Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa ;)
KTM 990 Adventure
http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069

https://www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami
Dual

Oczywiscie ze motocyklami! Ja mam blisko wiec raczej napewno bede motocyklem nawet jak bedzie padac. W koncu to uroczystosc motocyklowa a jesli ktos nie byl to goraco polecam. Jak co roku napewno bedzie orkiestra i policja na motocyklach.

Pozdrawiam
_Don_

Post autor: _Don_ »

Dual pisze:Oczywiscie ze motocyklami! Ja mam blisko wiec raczej napewno bede motocyklem nawet jak bedzie padac. W koncu to uroczystosc motocyklowa a jesli ktos nie byl to goraco polecam. Jak co roku napewno bedzie orkiestra i policja na motocyklach.

Pozdrawiam
Witaj Dual
Ja tez pojawie sie w sobote na 99% i oczywiscie na moto
Dual

Przepraszam ze nie pisalem ale bylem 3 dni poza domem w delegacji i nie miałem dostepu do kompa.
Dla nieznajacych okolic Piaseczna pokrótce napiszę jak dojechać do koscioła w Starej Iwicznej (postaram sie najprosciej wytłumaczyc):

1) dla jadących od Warszawy do Piaseczna ul. Puławską:
- dojeżdzając Puławską do Piaseczna mijacie po prawej rece stacje Jet i jedziecie dalej prosto
- przejeżdżacie pod wiaduktem kolejowym zaraz za którym w prawo jest marnej jakości ulica asfaltowa w którą skręcacie i dojeżdzacie pod sam kosciół w Starej Iwicznej (innego kocioła tam nie ma wiec traficie);
- jeśli przejedziecie zjazd (co moze sie zdarzyć) dojedzcie do głównej krzyzówki i skecacie w prawo na Nadarzyn i Magdalenke, dojeżdzacie do stacji Orlen przy pierwszych światłach i skręcacie w prawo a potem w pierwsza asfaltową w lewo i znow podjedziecie pod sam kosciół w Starej Iwicznej.

2) dla jadących od trasy Krakowskiej (należy skrecić w miejscowości Sękocin Las na światłach na Piaseczno przez Magdalenke):
- jedziecie w kierunku Piaseczna az do przejazdu kolejowego
- przejezdzacie przejazd kolejowy i skrecacie w pierwsza asfaltowa w lewo i dojezdzacie do koscioła w Starej Iwicznej
- jesli przejedziecie zjadz dojezdzacie dalej do pierwszych swiatel tuż przy stacji Orlen i skrecacie w lewo a nastepnie dojeżdzając do krzyzówkie znow skrecacie w lewo i pod kosciół.

3) dla jadących trasą Katowicką w kierunku Janek
- ze 3 - 5 km przed jankami przy Maximusie na światłach skrecacie w prawo na Piaseczno i cały czas jedziecie główną trasą przez las do trasy krakowskiej.
- przejezdzacie trase na swiatłach na wprost na Piaseczno;
- dalej patrz punkt 2)

4) dla jadących od Góry Kalwiariej do Piaseczna:
- objeżdzacie Piaseczno obwodnicą kierujac sie na Warszawę
- dojeżdzacie do duzej i pierwszej krzyzówki z kamerami (zaraz za Volkswagenem Rowiński&Wajdemajer i za Shell'em)
- skrecacie w lewo na Nadarzyn i dojeżdzacie do stacji Orlen
- na światłach przy Orlenie skręcacie w prawo i dojezdzacie do pierwszej krzyżówki gdzie skrecacie w lewo i dojeżdzacie pod kościół w Starej Iwicznej

OK! Mam nadzieje ze w miare prosto opisałem dojazd.
Msza zaczyna sie o 12 wiec badzcie ciut wczesniej zeby zaparkowac sprzęty i sie znalesc.

Pozdrawiam
kolas
Strzelający z Rury
Województwo: -

Post autor: kolas »

teraz juz asfaltowa;)...ja pamietam jak bylem maly to zapierdzielalem w niedziele do koscila po takich blockach,albo caly w kurzu....a teraz asfalcik;) a poza tym to ks.proboszcz w tej parafi to tez motocyklista,wiec go lubie mimo ze ma na benzyne z tacy :wink:

dobra starczy tych czulosci
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400
Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa ;)
KTM 990 Adventure
http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069

https://www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami
Dual

Dziekuje Omedze i wszystkim z Bractwa za przybycie i spotkanie w milej atmosferze. Mam nadzieje ze jestescie równie zadowoleni ze swojej obecnosci jak i ja.

Pozdrawiam
_Don_

Post autor: _Don_ »

Dual pisze:Dziekuje Omedze i wszystkim z Bractwa za przybycie i spotkanie w milej atmosferze. Mam nadzieje ze jestescie równie zadowoleni ze swojej obecnosci jak i ja.

Pozdrawiam
Mi bylo bardzo milo poznac szanowne grono..., z checia bede uczestniczyl w dlaszych spotkaniach bractwa. :) :) :)
Omega
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie
Polubił posty: 1

Post autor: Omega »

Dziękuję osobom, które uczestniczyły we mszy za zmarłych motocyklistów.
Szczególnie Dualowi, który zadbał o wszystko od poczatku do końca.
Ostatnio zmieniony pn, 3 paź 2005, 12:39 przez Omega, łącznie zmieniany 2 razy.
Omega

http://www.youtube.com/watch?v=dC_uPdeEaic
jaca

Post autor: jaca »

witajcie,
ja również chcialbym podziękować tym, którzy bez względu na jesienną aure stawili się na mszy, aby razem się pomodlić za motocyklistów.
Szczególne podziękowania dla domo00, który przyjechal z Lodzi, aby uczestniczyć we Mszy, następnie razem polataliśmy do wieczora...
Domo00 dzięki za towarzystwo...

pozdro,

jaca
ODPOWIEDZ