BKing kontrolka przeglądu
Moderator: bohas
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 2
Re: BKing kontrolka przeglądu
A przegląd ?
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada
)
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
Motocykl kupiony u prywatnego importera, ktory tez go serwisuje, ale jak twierdzi nie ma komputera do resetu komunikatu M
-
- BS Brother
Witam. Komputer nie jest potrzebny do resetu M.
Wlacz zaplon. Gornym przyciskiem na baku po lewej stronie ustawcie tryb Maintance na komputerze.
Nastepnie trzymajac wcisniety dolny przycisk wylaczcie zaplon i wlaczcie ponownie nie puszczajac klawisza. Po chwili komputer przestanie sygnalizowac koniecznosc przegladu. Pozostanie tylko ustawic dystans do kolejnego przegladu i sprawa zalatwiona.
powodzenia, jak bedziecie mieli klopoty to dzwoncie 506 083 886
pozdrawiam
Wlacz zaplon. Gornym przyciskiem na baku po lewej stronie ustawcie tryb Maintance na komputerze.
Nastepnie trzymajac wcisniety dolny przycisk wylaczcie zaplon i wlaczcie ponownie nie puszczajac klawisza. Po chwili komputer przestanie sygnalizowac koniecznosc przegladu. Pozostanie tylko ustawic dystans do kolejnego przegladu i sprawa zalatwiona.
powodzenia, jak bedziecie mieli klopoty to dzwoncie 506 083 886
pozdrawiam
Byl Bandzior B12
Jest B-King AK8, marzenia czasami sie spelniaja![smiling face with open mouth and smiling... :)](./images/smilies/emojione/1f604.svg)
GG:1124731
tel. 695-055-296
Jest B-King AK8, marzenia czasami sie spelniaja
tel. 695-055-296
-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 2
Czesto wyprzedziłeś mnie
.
No to jak on tego nie wie to widzę jak robi przeglądy
(ten prywatny importer )
Jak brat będzie miał ochotę posprawdzać co powinno być robione na przeglądzie to daj mu namiary na GG do mnie .
Niech pamięta że to nie tylko olej !! Niech chociaż przeleci dokręcenie śrub , co by go po drodze nic nie opuściło .
AdamOSA
No to jak on tego nie wie to widzę jak robi przeglądy
Jak brat będzie miał ochotę posprawdzać co powinno być robione na przeglądzie to daj mu namiary na GG do mnie .
Niech pamięta że to nie tylko olej !! Niech chociaż przeleci dokręcenie śrub , co by go po drodze nic nie opuściło .
AdamOSA
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
)
-
- BS Brother
AdamOsa ale to nie tylko importer ma klopoty z lista obowiazkowych czynnosci przy przegladzie ![smiling face with open mouth and smiling... :)](./images/smilies/emojione/1f604.svg)
Autoryzowani w tej kwestii nie sa lepsi, ale prawda jest taka ze posiadajac ta liste mozna samemu nadrobic ich braki wszedzie tam gdzie nie trzeba poslugiwac sie elektronika.
Przy okazjii tematu B-kinga, potwierdzila sie u mnie krzywa tarcza w maszynie. Niedlugo wymiana i mam nadzieje ze problem miekkiego hamulca zniknie.
Dzieki za wsparcie merytoryczne na zakonczeniu.
Pozdrawiam
Autoryzowani w tej kwestii nie sa lepsi, ale prawda jest taka ze posiadajac ta liste mozna samemu nadrobic ich braki wszedzie tam gdzie nie trzeba poslugiwac sie elektronika.
Przy okazjii tematu B-kinga, potwierdzila sie u mnie krzywa tarcza w maszynie. Niedlugo wymiana i mam nadzieje ze problem miekkiego hamulca zniknie.
Dzieki za wsparcie merytoryczne na zakonczeniu.
Pozdrawiam
Byl Bandzior B12
Jest B-King AK8, marzenia czasami sie spelniaja![smiling face with open mouth and smiling... :)](./images/smilies/emojione/1f604.svg)
tel. 695-055-296
Jest B-King AK8, marzenia czasami sie spelniaja
tel. 695-055-296
Dziekuje Wam bardzo. Jutro zastosuje, jak sie spotkamy chetnie postawie jakies piwko/flaszke *( niepotrzebne skreslic. Pozdrawiam