Może jakieś spotkanie braci z kuj-pom pod koniec sezonu?
Moderator: KROPEK
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Może jakieś spotkanie braci z kuj-pom pod koniec sezonu?
Witam serdecznie wszystkich braci z kuj-pom! Niestety pogoda pomału się psuje, zaczyna się robić coraz to zimniej i niedługo będziemy musieli rozstać się na jakiś czas z naszą wspólną pasją... Do bractwa naleze od marca jak zakupiłem mojego Banditka, zleciał cały sezon a nie miałem czasu się spotkac z zadnym z braci... więc chciałbym zaproponować moze jakies spotkanie... Jeżeli jesteście chętni to dajcie jakąś propozycje miejsca i terminu i niech wszyscy ruszą tyłki i wpadną pogadać z braćmi:) Jak jest ktoś za takowym spotkaniem w większym czy tez mniejszym gronie to piszcie! [/b]
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Kontakt:
spotkanie
No widzisz niestety tak jakoś wyszło w tym sezonie... na pewno w przyszłym będzie lepiej:) A teraz co do tego spotkania to nie mam pojęcia gdzie... moze w McDonald's na wyzynach w przyszła sobotę (22-go) tak o 18.00?? Co Wy na to? No chyba ze macie inna propozycję... Pozdro!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witam serdecznie wszystkich!!
Mam nadzieję, że spotkanko da się ustalić jeszcze przynajmniej w jakiś najbliższy pogodny dzionek, co by śmignąć gdzieś w nowym gronie może na karkóweczkę . Panowie najpierw termin a potem miejsce!! Równie dobrze można podskoczyć do Toronto!!
Pomysły mile widziane!!
Pozdrawiam :angry_smile:
PS
Nie bać się i korzystać z numerów, GG które są na stronie!!
Mam nadzieję, że spotkanko da się ustalić jeszcze przynajmniej w jakiś najbliższy pogodny dzionek, co by śmignąć gdzieś w nowym gronie może na karkóweczkę . Panowie najpierw termin a potem miejsce!! Równie dobrze można podskoczyć do Toronto!!
Pomysły mile widziane!!
Pozdrawiam :angry_smile:
PS
Nie bać się i korzystać z numerów, GG które są na stronie!!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
nie ma co gadac trzeba dzialac!!
Ludzie obserwowoac prognoze pogody i dzailamy!!
tylko zeby wiecej osob było!kto bedzie wiedzial kiedy bedzie dobra pogoda niech pisze!
zorganizujemy spotkanko!!
tylko zeby wiecej osob było!kto bedzie wiedzial kiedy bedzie dobra pogoda niech pisze!
zorganizujemy spotkanko!!
-
- Kontakt:
wspólny wypad:)
No jestem za sobotą, w piątek nie mogę:/! Mam nadzieję ze będziemy mogli się spotkać dzidami, pogadać i też się przejechać np. do Toronto!:) Moglibyście podać swoje numery GG, byłoby nam łatwiej się dogadać co i jak... noi tez na przyszłość:) Pozdro!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
Witam
Spotkanko w sobotę?? Może być w sobotę !! Proponuję MC Donalds na Wyżynach no może godz. 11:00 a dalej to już się wyjaśni gdzie co i jak !!
PS.
Darek jak nie możesz na moto podjedź katamaranem, chociaż zabajerzyć i wciągnąć hamburgera !!
Pozdrawiam
Spotkanko w sobotę?? Może być w sobotę !! Proponuję MC Donalds na Wyżynach no może godz. 11:00 a dalej to już się wyjaśni gdzie co i jak !!
PS.
Darek jak nie możesz na moto podjedź katamaranem, chociaż zabajerzyć i wciągnąć hamburgera !!
Pozdrawiam
512 272 500
512 272 500
-
- Kontakt:
wspólny wypad:)
No ok!! W takim razie do zobaczenia w sobotę!! Pozdro :twisted:
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
Hey!!
Oczywiście, że śmigniemy, jeżeli przybędzie Greg to odprowadzimy go do Toronto !! Myślę, że siądziemy na parę minut w MC na kawkę co by zamienić parę słów i żeby kolega który do nas dojedzie na spotkanko się nieco ogrzał, chociaż nie za dużo !! Darek wpadnie na bajerę katamaranem, aby poznać nowych kompanów.
PS.
Prymek wyciągaj dzidę i do zobaczenia.
Pozdro for all !!
Oczywiście, że śmigniemy, jeżeli przybędzie Greg to odprowadzimy go do Toronto !! Myślę, że siądziemy na parę minut w MC na kawkę co by zamienić parę słów i żeby kolega który do nas dojedzie na spotkanko się nieco ogrzał, chociaż nie za dużo !! Darek wpadnie na bajerę katamaranem, aby poznać nowych kompanów.
PS.
Prymek wyciągaj dzidę i do zobaczenia.
Pozdro for all !!
512 272 500
512 272 500