wyprz w INTER MOTORS
Moderator: Pushkin
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 2
wyprz w INTER MOTORS
byłem, sprawdziłem i trochę :shock: kasy zostawiłem (dobrze, że karta ma limit) - tylko i tak już za późno sie dowiedziałem, ale trzeba pojechać i od razy do sprzedawcy do kompa - tam są ceny i oferta - polecam
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
Re: wyprz w INTER MOTORS
Z tym, że są bdb obniżki - to się zgodzę w caaaałej rozciągłości, to fakt...bo i ponad 50-cioprocentowe czasem. Skusiliśmy się z mężem i pojechaliśmy do Bydgoszczy do Inter Motors, oczywiście ze świadomością też, że może byc mały już wybór, bo wyprzedaż trwa parę tygodni.
Wszystko fajnie, tylko że bydgoski IM jest "kątem" w Inter Cars i owszem, otwarte (sobota to była), można oglądać, przymierzać, tylko że pani pracująca w Inter Cars powiedziała, że kolegi od IM nie ma, będzie w poniedziałek i ona nie jest w stanie udzielić żadnej informacji, ŻADNEJ, i kupić nic nie można. Znalazłam sportowe buty Alpinestars w moim rozmiarze, wszystko fajnie, nawet kolorystycznie bym już nie marudziła (choć gdzie czerwony, gdzie niebiesski :mrgreen: ), ale nawet nie dowiedziałam się, czy one też podlegają przecenie (metka była niekompletna) i czy ewentualnie są w innych kolorach (mała fanaberia). Wrócilismy więc z niczym do Toronto
Takie nie halo mi się wydało podejście firmy...sklep do 14.00, otwarty, a osoba "kompetentna" zrobiła sobie wolne. Rozumiem info: IM nieczynny, IC otwarty, a nie cały "salon" , a tu przysłowiowa "czarna d...a" :evil:
Ale jeszcze raz przyznam - oferta cenowo-obniżkowa ---> atrakcyjna, przynajmniej ta reklamowana w mediach i na stronach.
Wszystko fajnie, tylko że bydgoski IM jest "kątem" w Inter Cars i owszem, otwarte (sobota to była), można oglądać, przymierzać, tylko że pani pracująca w Inter Cars powiedziała, że kolegi od IM nie ma, będzie w poniedziałek i ona nie jest w stanie udzielić żadnej informacji, ŻADNEJ, i kupić nic nie można. Znalazłam sportowe buty Alpinestars w moim rozmiarze, wszystko fajnie, nawet kolorystycznie bym już nie marudziła (choć gdzie czerwony, gdzie niebiesski :mrgreen: ), ale nawet nie dowiedziałam się, czy one też podlegają przecenie (metka była niekompletna) i czy ewentualnie są w innych kolorach (mała fanaberia). Wrócilismy więc z niczym do Toronto
Takie nie halo mi się wydało podejście firmy...sklep do 14.00, otwarty, a osoba "kompetentna" zrobiła sobie wolne. Rozumiem info: IM nieczynny, IC otwarty, a nie cały "salon" , a tu przysłowiowa "czarna d...a" :evil:
Ale jeszcze raz przyznam - oferta cenowo-obniżkowa ---> atrakcyjna, przynajmniej ta reklamowana w mediach i na stronach.
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
Re: wyprz w INTER MOTORS
przetestowałem, zamówiłem dla kumpla kachol (gdzie i przez kogo zamawiać w Inter Motors, wiem, chyba nie tylko ja :roll: ) który w sezonie doganiał 8 setek, a za 3,5 stóweczki NBP stał się właścicielem wymarzonego rondla
Fero
Intruder VS 1400
kom. 601479029
Intruder VS 1400
kom. 601479029